Observatorio de I+D+i UPM

Memorias de investigación
Research Publications in journals:
The use of furfural as a metabolic inhibitor for reducing the alcohol content of model wines
Year:2011
Research Areas
Information
Abstract
International
Si
JCR
Si
Title
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
ISBN
1438-2377
Impact factor JCR
1,585
Impact info
Volume
232
10.1007/s00217-011-1433-9
Journal number
4
From page
663
To page
669
Month
Ranking
43/124 FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY (SCI)
Participants
  • Autor: diego abalos (UPM)
  • Autor: ricardo vejarano (UPM)
  • Autor: antonio morata (UPM)
  • Autor: M.del Carmen Gonzalez Iglesias (UPM)
  • Autor: carmen gonzalez (UPM)
  • Autor: jose antonio suarez-lepe (UPM)
Research Group, Departaments and Institutes related
  • Grupo de Investigación: Enología, Enotecnia y Biotecnología Enológica
  • Departamento: Química y Análisis Agrícola
S2i 2020 Observatorio de investigación @ UPM con la colaboración del Consejo Social UPM
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNCIDE 2011 (OTR-2011-0236)
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNPACTO (IPT-020000-2010-22)