Memorias de investigación
Ponencias en congresos:
Effect of crude protein and fat content of diets with similar indispensable amino acid profile on productive performance and egg quality of brown egg laying hens differing in initial body weight
Año:2011

Áreas de investigación
  • Ganaderia

Datos
Descripción
In total of 504 Lohmann Brown hens were used to study the influence of the initial BW of the birds and the crude protein (CP) and fat content of the diet on performance and egg quality traits from 22 to 49 weeks of age. The experiment was completely randomized with 8 treatments arranged factorially with 2 initial BW (1,726 vs. 1,987g) and 4 diets with similar AMEn (2,750 kcal AMEn/ kg) and indispensable (lys, Met+Cys, Thr, and Trp) amino acid contents.
Internacional
Si
Nombre congreso
ADSA-ASAS2011 Joint Annual Meeting
Tipo de participación
960
Lugar del congreso
St. Louis
Revisores
Si
ISBN o ISSN
0032-5791
DOI
Fecha inicio congreso
10/07/2011
Fecha fin congreso
14/07/2011
Desde la página
86
Hasta la página
86
Título de las actas
Poultry Science 90, 86

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Participantes

Grupos de investigación, Departamentos, Centros e Institutos de I+D+i relacionados
  • Creador: Grupo de Investigación: Producción Animal