Observatorio de I+D+i UPM

Memorias de investigación
Research Publications in journals:
Physiological features of Schizosaccharomyces pombe of interest in the making of white wines
Year:2012
Research Areas
  • Crop production
Information
Abstract
Physiological features of Schizosaccharomyces pombe of interest in the making of white wines
International
Si
JCR
Si
Title
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
ISBN
1438-2377
Impact factor JCR
1,57
Impact info
47/128 Food Science & Technology= Q2
Volume
Journal number
236
From page
29
To page
36
Month
SIN MES
Ranking
Participants
  • Autor: Santiago Benito Saez (UPM)
  • Autor: Felipe Palomero Rodriguez (UPM)
  • Autor: Antonio Dionisio Morata Barrado (UPM)
  • Autor: Fernando Calderon Fernandez (UPM)
  • Autor: Daniel Palmero Llamas (UPM)
  • Autor: Jose Antonio Suarez Lepe (UPM)
Research Group, Departaments and Institutes related
  • Creador: Grupo de Investigación: Sistemas de producción y protección vegetal sostenibles
  • Departamento: Tecnología de Alimentos
S2i 2019 Observatorio de investigación @ UPM con la colaboración del Consejo Social UPM
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNCIDE 2011 (OTR-2011-0236)
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNPACTO (IPT-020000-2010-22)