Observatorio de I+D+i UPM

Memorias de investigación
Research Publications in journals:
Influence of the application of Jasmonic Acid and Benzoic Acid on Watermelon fruit quality.
Year:2012
Research Areas
  • Crop production
Information
Abstract
Influence of the application of Jasmonic Acid and Benzoic Acid on Watermelon fruit quality.
International
Si
JCR
Si
Title
Journal of Food Agriculture & Environment
ISBN
1459-0255
Impact factor JCR
0,54
Impact info
100/128 Food Science & Technology= Q4
Volume
Journal number
10(2)
From page
161
To page
164
Month
SIN MES
Ranking
Participants
  • Autor: F. Camacho
  • Autor: H. Bojorquez
  • Autor: F. Toresano
  • Autor: F. Dianez
  • Autor: Daniel Palmero Llamas (UPM)
Research Group, Departaments and Institutes related
  • Creador: Grupo de Investigación: Sistemas de producción y protección vegetal sostenibles
S2i 2019 Observatorio de investigación @ UPM con la colaboración del Consejo Social UPM
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNCIDE 2011 (OTR-2011-0236)
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNPACTO (IPT-020000-2010-22)