Memorias de investigación
Ponencias en congresos:
Hyperspectral vision for early detection of Yeast Presence in Organic Medium (AGAR)
Año:2012

Áreas de investigación
  • Tecnología alimentaria

Datos
Descripción
The addition of preservatives to some kind of foods may be a potential risk of spoilage, as it is the transformation of sorbate into the off-odour 1-3-pentadiene by certain microbial species. This is the case of the capacity of some strains of moulds and yeasts that are able to decarboxylate sorbic acid and transform it into 1-3 pentadiene, a volatile compound with an unpleasant petroleum odour. (Casas et al. 2004).
Internacional
No
Nombre congreso
International Conference of Agricultural Engineering. CIGR-Ageng 2012
Tipo de participación
960
Lugar del congreso
Valencia
Revisores
Si
ISBN o ISSN
84-615-9654-4
DOI
Fecha inicio congreso
08/07/2012
Fecha fin congreso
12/07/2012
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Título de las actas
International Conference of Agricultural Engineering. CIGR-Ageng 2012

Esta actividad pertenece a memorias de investigación

Participantes
  • Autor: Lourdes Lleo Garcia UPM
  • Autor: Pilar Barreiro Elorza UPM
  • Autor: Laura Naranjo Departamento de Microbiolog¿¿a, Facultad de Biolog¿¿a, Universidad Complutense de Madrid
  • Autor: Eva Mª Rivas Fernández UPM
  • Autor: Eva Cristina Correa Hernando UPM
  • Autor: Belen Diezma Iglesias UPM
  • Autor: Jean-Michel Roger Cemagref - Centre National du Machinisme Agricole, du Genie Rural, des Eaux et des Forets
  • Autor: Isabel De Siloniz Departamento de Microbiolog¿¿a, Facultad de Biolog¿¿a, Universidad Complutense de Madrid
  • Autor: Jose Martínez Peinado Departamento de Microbiolog¿¿a, Facultad de Biolog¿¿a, Universidad Complutense de Madrid

Grupos de investigación, Departamentos, Centros e Institutos de I+D+i relacionados
  • Creador: Grupo de Investigación: LPF-TAGRALIA: Técnicas Avanzadas en Agroalimentación