Observatorio de I+D+i UPM

Memorias de investigación
Research Publications in journals:
Effect of solute and matric potential on growth rate of fungal species isolated from cheese
Year:2014
Research Areas
  • Natural sciences and health sciences
Information
Abstract
Effect of solute and matric potential on growth rate of fungal species isolated from cheese
International
Si
JCR
Si
Title
International Dairy Journal
ISBN
0958-6946
Impact factor JCR
Impact info
Volume
36
Journal number
From page
89
To page
94
Month
SIN MES
Ranking
Participants
  • Autor: Patricia Marín García (UCM)
  • Autor: Daniel Palmero Llamas (UPM)
  • Autor: Miguel Jurado Garcia Posada (UPM)
Research Group, Departaments and Institutes related
  • Creador: Grupo de Investigación: Sistemas de producción y protección vegetal sostenibles
  • Departamento: Producción Agraria
  • Departamento: Química y Tecnología de Alimentos
S2i 2019 Observatorio de investigación @ UPM con la colaboración del Consejo Social UPM
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNCIDE 2011 (OTR-2011-0236)
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNPACTO (IPT-020000-2010-22)