Observatorio de I+D+i UPM

Memorias de investigación
Research Publications in journals:
MRI AND BIDIMENSIONAL RELAXOMETRY SEQUENCES FOR MACRO AND MICROSTRUCTURE ASSESSMENT IN FOOD MODELS
Year:2013
Research Areas
Information
Abstract
0
International
Si
JCR
Si
Title
MAGNETIC RESONANCE IN FOOD SCIENCE: FOOD FOR THOUGHT
ISBN
0260-6291
Impact factor JCR
0
Impact info
Volume
Journal number
343
From page
130
To page
137
Month
Ranking
0
Participants
  • Autor: a. melado-herreros (UPM)
  • Autor: p. barreiro (UPM)
  • Autor: t. jimenez-ariza (UPM)
  • Autor: e. c. correa (UPM)
  • Autor: v. diaz-barcos (UPM)
Research Group, Departaments and Institutes related
  • Creador: No seleccionado
  • Grupo de Investigación: LPF-TAGRALIA: Técnicas Avanzadas en Agroalimentación
  • Departamento: Ingeniería Rural
S2i 2020 Observatorio de investigación @ UPM con la colaboración del Consejo Social UPM
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNCIDE 2011 (OTR-2011-0236)
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNPACTO (IPT-020000-2010-22)