Observatorio de I+D+i UPM

Memorias de investigación
Research Publications in journals:
Reduction of 4-ethylphenol production in red wines using HCDC+ yeasts and cinnamyl esterases
Year:2013
Research Areas
Information
Abstract
0
International
Si
JCR
Si
Title
ENZYME AND MICROBIAL TECHNOLOGY
ISBN
0141-0229
Impact factor JCR
2,367
Impact info
Volume
52
10.1016/j.enzmictec.2012.11.001
Journal number
2
From page
99
To page
104
Month
Ranking
0
Participants
  • Autor: a. morata (UPM)
  • Autor: r. vejarano (UPM)
  • Autor: s. benito (UPM)
  • Autor: f. palomero (UPM)
  • Autor: c. uthurry (UPM)
  • Autor: w. tesfaye (UPM)
  • Autor: c. gonzalez (UPM)
  • Autor: j. a. suarez-lepe (UPM)
Research Group, Departaments and Institutes related
  • Creador: No seleccionado
  • Grupo de Investigación: Enología, Enotecnia y Biotecnología Enológica
S2i 2020 Observatorio de investigación @ UPM con la colaboración del Consejo Social UPM
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNCIDE 2011 (OTR-2011-0236)
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNPACTO (IPT-020000-2010-22)