Observatorio de I+D+i UPM

Memorias de investigación
Research Publications in journals:
Electron Beam Irradiation of Wine Grapes: Effect on Microbial Populations, Phenol Extraction and Wine Quality
Year:2015
Research Areas
Information
Abstract
0
International
Si
JCR
Si
Title
FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY
ISBN
1935-5130
Impact factor JCR
3,126
Impact info
Volume
8
10.1007/s11947-015-1540-x
Journal number
9
From page
1845
To page
1853
Month
Ranking
0
Participants
  • Autor: antonio morata (UPM)
  • Autor: wendu tesfaye (UPM)
  • Autor: iris loira (UPM)
  • Autor: felipe palomero (UPM)
  • Autor: santiago benito (UPM)
  • Autor: maria jesus callejo (UPM)
  • Autor: m. carmen gonzalez (UPM)
  • Autor: jose antonio suarez-lepe (UPM)
  • Autor: maria antonia banuelos (UPM)
  • Autor: ana villa (UPM)
Research Group, Departaments and Institutes related
  • Grupo de Investigación: Enología, Enotecnia y Biotecnología Enológica
  • Grupo de Investigación: Homeostasis iónica y ciclo celular
  • Departamento: Química y Tecnología de Alimentos
  • Departamento: Biotecnología - Biología Vegetal
S2i 2020 Observatorio de investigación @ UPM con la colaboración del Consejo Social UPM
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNCIDE 2011 (OTR-2011-0236)
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNPACTO (IPT-020000-2010-22)