Observatorio de I+D+i UPM

Memorias de investigación
Research Publications in journals:
Quality and Composition of Airen Wines Fermented by Sequential Inoculation of Lachancea thermotolerans and Saccharomyces cerevisiae
Year:2015
Research Areas
  • Foodstuffs tecnology
Information
Abstract
Descripción de emple de levadura Lachancea thermotolerans con objeto de mejorar los vinos españoles de la variedad Airen.
International
Si
JCR
Si
Title
Food Technology And Biotechnology
ISBN
1330-9862
Impact factor JCR
0,977
Impact info
Datos JCR del año 2013
Volume
Accepted
10.17113/ftb.54.02.16.4220
Journal number
Accepted
From page
Accepted
To page
Accepted
Month
DICIEMBRE
Ranking
Participants
  • Autor: Santiago Benito Saez (UPM)
Research Group, Departaments and Institutes related
  • Creador: Departamento: Química y Tecnología de Alimentos
S2i 2019 Observatorio de investigación @ UPM con la colaboración del Consejo Social UPM
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