Memorias de investigación
Capítulo de libro:
Food and Healthy Mind: Caffeic Acid and its Derivatives
Año:2015

Áreas de investigación
  • Tecnología de alimentos

Datos
Descripción
This book addresses research advances on caffeic acid, a naturally occurring hydroxycinnamic acid with various biological and pharmacological properties. Some of the topics discusses in this book include the derivatives of caffeic acid; the role it plays in winemaking; the comprehensive understanding of anti-diabetic and anti-obesity effects of coffe intake via nutrigenomics; the antimicrobial properties; and other useful properties of caffeic acid. (Imprint: Nova)
Internacional
Si
DOI
Edición del Libro
Editorial del Libro
NOVA Science Publisher
ISBN
978-1-63483-159-8
Serie
Título del Libro
Caffeic Acid: Biological Properties, Structure and Health Effects
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Esta actividad pertenece a memorias de investigación

Participantes
  • Autor: Satyabrata Ghosh . UPM

Grupos de investigación, Departamentos, Centros e Institutos de I+D+i relacionados
  • Creador: Grupo de Investigación: LPF-TAGRALIA: Técnicas Avanzadas en Agroalimentación
  • Departamento: Ingeniería Agroforestal