Observatorio de I+D+i UPM

Memorias de investigación
Research Publications in journals:
Shortening the ageing on lees process in wines by using ultrasound and microwave treatments both combined with stirring and abrasion techniques
Year:2016
Research Areas
Information
Abstract
0
International
Si
JCR
Si
Title
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
ISBN
1438-2377
Impact factor JCR
1,559
Impact info
Volume
242
10.1007/s00217-015-2566-z
Journal number
4
From page
559
To page
569
Month
Ranking
0
Participants
  • Autor: i. loira (UPM)
  • Autor: l. liu
  • Autor: a. morata (UPM)
  • Autor: j. a. suarez-lepe (UPM)
  • Autor: m. c. gonzalez (UPM)
  • Autor: d. rauhut
Research Group, Departaments and Institutes related
  • Grupo de Investigación: Enología, Enotecnia y Biotecnología Enológica
S2i 2020 Observatorio de investigación @ UPM con la colaboración del Consejo Social UPM
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNCIDE 2011 (OTR-2011-0236)
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNPACTO (IPT-020000-2010-22)