Observatorio de I+D+i UPM

Memorias de investigación
Research Publications in journals:
Yeast influence on the formation of stable pigments in red winemaking
Year:2016
Research Areas
Information
Abstract
0
International
Si
JCR
Si
Title
FOOD CHEMISTRY
ISBN
0308-8146
Impact factor JCR
3,391
Impact info
Volume
197
10.1016/j.foodchem.2015.11.026
Journal number
From page
686
To page
691
Month
Ranking
0
Participants
  • Autor: antonio morata (UPM)
  • Autor: iris loira (UPM)
  • Autor: maria jesus callejo (UPM)
  • Autor: jose maria heras
  • Autor: wendu tesfaye (UPM)
  • Autor: carmen gonzalez (UPM)
  • Autor: jose antonio suarez-lepe (UPM)
Research Group, Departaments and Institutes related
  • Grupo de Investigación: Enología, Enotecnia y Biotecnología Enológica
S2i 2020 Observatorio de investigación @ UPM con la colaboración del Consejo Social UPM
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