Observatorio de I+D+i UPM

Memorias de investigación
Research Publications in journals:
Modern trends in Schizosaccharomyces use for winemaking
Year:2016
Research Areas
  • Foodstuffs tecnology
Information
Abstract
Modern trends in Schizosaccharomyces use for winemaking
International
Si
JCR
Si
Title
Journal of Food Processing & Technology
ISBN
2157-7110
Impact factor JCR
2,3
Impact info
Volume
Journal number
From page
45
To page
46
Month
AGOSTO
Ranking
Participants
  • Autor: Santiago Benito Saez (UPM)
  • Autor: Fernando Calderon Fernandez (UPM)
  • Autor: Ángel Benito (Universidad Politécnica de Madrid (Doctorando))
Research Group, Departaments and Institutes related
  • Creador: Grupo de Investigación: Enología, Enotecnia y Biotecnología Enológica
S2i 2019 Observatorio de investigación @ UPM con la colaboración del Consejo Social UPM
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNCIDE 2011 (OTR-2011-0236)
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNPACTO (IPT-020000-2010-22)