Observatorio de I+D+i UPM

Memorias de investigación
Research Publications in journals:
Use of Schizosaccharomyces strains for wine fermentation-Effect on the wine composition and food safety
Year:2016
Research Areas
Information
Abstract
0
International
Si
JCR
Si
Title
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY
ISBN
0168-1605
Impact factor JCR
3,082
Impact info
Volume
232
10.1016/j.ijfoodmicro.2016.05.023
Journal number
From page
63
To page
72
Month
Ranking
0
Participants
  • Autor: j. m. del fresno
  • Autor: a. e. mylona
  • Autor: f. palomero (UPM)
  • Autor: i. loira (UPM)
  • Autor: m. a. banuelos (UPM)
  • Autor: a. morata (UPM)
  • Autor: f. calderon (UPM)
  • Autor: s. benito (UPM)
  • Autor: j. a. suarez-lepe (UPM)
Research Group, Departaments and Institutes related
  • Grupo de Investigación: Enología, Enotecnia y Biotecnología Enológica
  • Departamento: Biotecnología - Biología Vegetal
S2i 2020 Observatorio de investigación @ UPM con la colaboración del Consejo Social UPM
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNCIDE 2011 (OTR-2011-0236)
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