Observatorio de I+D+i UPM

Memorias de investigación
Research Publications in journals:
Quality and Composition of Airen Wines Fermented by Sequential Inoculation of Lachancea thermotolerans and Saccharomyces cerevisiae
Year:2016
Research Areas
Information
Abstract
0
International
Si
JCR
Si
Title
FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY
ISBN
1330-9862
Impact factor JCR
0,92
Impact info
Volume
54
10.17113/ftb.54.02.16.4220
Journal number
2
From page
135
To page
144
Month
Ranking
0
Participants
  • Autor: angel benito (UPM)
  • Autor: fernando calderon (UPM)
  • Autor: felipe palomero (UPM)
  • Autor: santiago benito (UPM)
Research Group, Departaments and Institutes related
  • Grupo de Investigación: Enología, Enotecnia y Biotecnología Enológica
S2i 2020 Observatorio de investigación @ UPM con la colaboración del Consejo Social UPM
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNCIDE 2011 (OTR-2011-0236)
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNPACTO (IPT-020000-2010-22)