Observatorio de I+D+i UPM

Memorias de investigación
Book chapters:
Managing for the sustained success of organic food associations: a sustainable management approach from "Working with People" model
Year:2016
Research Areas
  • Agriculture,
  • Humanities
Information
Abstract
En esta investigación se hace un analisis de los factores de gestión que hacen a una empresa exitosa. Este estudio se realizó con información de la empresa Sociedad Agraria de Transfromación Camposeven ubicada en Murcia en San Pedro del PInatar.
International
Si
Book Edition
2016
Book Publishing
Published in the United States of America by Information Science Reference (an imprint of IGI Global)
ISBN
9781522503415
Series
Book title
Food Science, Production, and Engineering in Contemporary Economies
From page
25
To page
43
Participants
  • Autor: Ignacio de los Rios Carmenado (UPM)
  • Autor: Hilario Becerril Hernandez (UPM)
  • Autor: María Rivera Méndez (UPM)
  • Autor: Carmen García Ferrer
Research Group, Departaments and Institutes related
  • Creador: Grupo de Investigación: Planificación y Gestión sostenible del desarrollo rural/local
  • Departamento: Ingeniería Agroforestal
S2i 2020 Observatorio de investigación @ UPM con la colaboración del Consejo Social UPM
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNCIDE 2011 (OTR-2011-0236)
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNPACTO (IPT-020000-2010-22)