Observatorio de I+D+i UPM

Memorias de investigación
Research Publications in journals:
Combine Use of Selected Schizosaccharomyces pombe and Lachancea thermotolerans Yeast Strains as an Alternative to the Traditional Malolactic Fermentation in Red Wine Production
Year:2015
Research Areas
  • Foodstuffs tecnology
Information
Abstract
Empleo combinado de
International
Si
JCR
Si
Title
Molecules
ISBN
1420-3049
Impact factor JCR
2,54
Impact info
2.54
Volume
20
10.3390/molecules20069510
Journal number
20
From page
9510
To page
9523
Month
MAYO
Ranking
Q1
Participants
  • Autor: Ángel Benito (Alumno Doctorado)
  • Autor: Felipe Palomero Rodriguez (UPM)
  • Autor: Fernando Calderon Fernandez (UPM)
  • Autor: Santiago Benito Saez (UPM)
Research Group, Departaments and Institutes related
  • Creador: Departamento: Química y Tecnología de Alimentos
S2i 2019 Observatorio de investigación @ UPM con la colaboración del Consejo Social UPM
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNCIDE 2011 (OTR-2011-0236)
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNPACTO (IPT-020000-2010-22)