Observatorio de I+D+i UPM

Memorias de investigación
Research Publications in journals:
Use of non-Saccharomyces in single-culture, mixed and sequential fermentation to improve red wine quality
Year:2017
Research Areas
Information
Abstract
0
International
Si
JCR
Si
Title
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
ISBN
1438-2377
Impact factor JCR
1,433
Impact info
Volume
243
10.1007/s00217-017-2920-4
Journal number
12
From page
2175
To page
2185
Month
Ranking
0
Participants
  • Autor: juan manuel del fresno
  • Autor: antonio morata (UPM)
  • Autor: iris loira (UPM)
  • Autor: carlos escott (UPM)
  • Autor: santiago benito (UPM)
  • Autor: carmen gonzalez chamorro (UPM)
  • Autor: jose antonio suarez-lepe (UPM)
  • Autor: maria antonia banuelos (UPM)
Research Group, Departaments and Institutes related
  • Creador: No seleccionado
  • Grupo de Investigación: Enología, Enotecnia y Biotecnología Enológica
  • Departamento: Química y Tecnología de Alimentos
S2i 2020 Observatorio de investigación @ UPM con la colaboración del Consejo Social UPM
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNCIDE 2011 (OTR-2011-0236)
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