Observatorio de I+D+i UPM

Memorias de investigación
Research Publications in journals:
Application of ultrasound to improve lees ageing processes in red wines
Year:2018
Research Areas
Information
Abstract
0
International
Si
JCR
Si
Title
FOOD CHEMISTRY
ISBN
0308-8146
Impact factor JCR
4,529
Impact info
Volume
261
10.1016/j.foodchem.2018.04.041
Journal number
From page
157
To page
163
Month
Ranking
0
Participants
  • Autor: iris loira (UPM)
  • Autor: juan manuel del fresno
  • Autor: antonio morata (UPM)
  • Autor: carmen gonzalez (UPM)
  • Autor: jose antonio suarez-lepe (UPM)
  • Autor: rafael cuerda
Research Group, Departaments and Institutes related
  • Grupo de Investigación: Enología, Enotecnia y Biotecnología Enológica
  • Departamento: Química y Tecnología de Alimentos
S2i 2020 Observatorio de investigación @ UPM con la colaboración del Consejo Social UPM
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNCIDE 2011 (OTR-2011-0236)
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNPACTO (IPT-020000-2010-22)