Observatorio de I+D+i UPM

Memorias de investigación
Research Publications in journals:
Internal preference mapping of milk-fruit beverages: Influence of color and appearance on its acceptability
Year:2017
Research Areas
  • Statistical methods,
  • Foodstuffs tecnology,
  • Marketing psychology and consumer behavior psychology
Information
Abstract
FERNÁNDEZ-VÁZQUEZ, R., STINCO, C.M., HERNANZ VILA, D., HEREDIA, F.J., CHAYA, C., and VICARIO, I.M.
International
Si
JCR
Si
Title
Food Science and Nutrition
ISBN
2048-7177
Impact factor JCR
1,521
Impact info
Volume
6
10.1002/fsn3.494
Journal number
From page
27
To page
35
Month
SIN MES
Ranking
Participants
  • Autor: R Fernández-Vázquez (Universidad de Sevilla)
  • Autor: CM Stinco (Universidad de Sevilla)
  • Autor: D Hernanz Vila (Universidad de Sevilla)
  • Autor: FJ Heredia (Universidad de Sevilla)
  • Autor: Carolina Chaya Romero (UPM)
  • Autor: IM Vicario (Universidad de Sevilla)
Research Group, Departaments and Institutes related
  • Creador: Departamento: Economía Agraria, Estadística y Gestión de Empresas
S2i 2020 Observatorio de investigación @ UPM con la colaboración del Consejo Social UPM
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNCIDE 2011 (OTR-2011-0236)
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNPACTO (IPT-020000-2010-22)