Observatorio de I+D+i UPM

Memorias de investigación
Communications at congresses:
Individual differences in saliva composition affect intra-oral reléase of fruity esters during wine intake.
Year:2017
Research Areas
  • Statistics,
  • Chemometrics,
  • Physiology,
  • Foodstuffs tecnology,
  • Wine
Information
Abstract
Estudio del efecto de la composición de la saliva en la liberación de los aromas en boca.
International
Si
Congress
6th European Sensory Science Symposium
960
Place
Universidad Politécnica de Valencia
Reviewers
Si
ISBN/ISSN
978-84-697-6431-2
Start Date
10/05/2017
End Date
10/05/2017
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Challenges for sensory and consumer science in a changing society
Participants
  • Autor: María Pérez-Jiménez (CIAL-CSIC)
  • Autor: Nuria Rocha-Alcubilla (CIAL-CSIC)
  • Autor: Carolina Chaya Romero (UPM)
  • Autor: Miriam Pozo-Bayón (CIAL-CSIC)
Research Group, Departaments and Institutes related
  • Creador: Departamento: Economía Agraria, Estadística y Gestión de Empresas
S2i 2020 Observatorio de investigación @ UPM con la colaboración del Consejo Social UPM
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