Observatorio de I+D+i UPM

Memorias de investigación
Research Publications in journals:
Current (Food) Allergenic Risk Assessment: Is It Fit for Novel Foods? Status Quo and Identification of Gaps
Year:2018
Research Areas
Information
Abstract
0
International
Si
JCR
Si
Title
MOLECULAR NUTRITION & FOOD RESEARCH
ISBN
1613-4125
Impact factor JCR
4,323
Impact info
Volume
62
10.1002/mnfr.201700278
Journal number
1
From page
0
To page
15
Month
Ranking
0
Participants
  • Autor: araceli diaz-perales (UPM)
  • Autor: gabriel mazzucchelli
  • Autor: thomas holzhauser
  • Autor: tanja cirkovic velickovic
  • Autor: elena molina
  • Autor: paola roncada
  • Autor: pedro rodrigues
  • Autor: kitty verhoeckx
  • Autor: karin hoffmann-sommergruber
Research Group, Departaments and Institutes related
  • Creador: No seleccionado
  • Grupo de Investigación: Biotecnología Vegetal
  • Centro o Instituto I+D+i: Centro de Biotecnología y Genómica de Plantas, CBGP
  • Departamento: Biotecnología - Biología Vegetal
S2i 2020 Observatorio de investigación @ UPM con la colaboración del Consejo Social UPM
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNCIDE 2011 (OTR-2011-0236)
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNPACTO (IPT-020000-2010-22)