Observatorio de I+D+i UPM

Memorias de investigación
Research Publications in journals:
Use of Ultra-High Pressure Homogenization processing in winemaking: Control of microbial populations in grape musts and effects in sensory quality
Year:2018
Research Areas
Information
Abstract
0
International
Si
JCR
Si
Title
INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES
ISBN
1466-8564
Impact factor JCR
0
Impact info
Volume
50
10.1016/j.ifset.2018.10.005
Journal number
From page
50
To page
56
Month
Ranking
0
Participants
  • Autor: iris loira (UPM)
  • Autor: antonio morata (UPM)
  • Autor: carmen gonzalez (UPM)
  • Autor: jose antonio suarez-lepe (UPM)
  • Autor: anna puig-pujol
  • Autor: maria antonia banuelos (UPM)
  • Autor: buenaventura guamis
Research Group, Departaments and Institutes related
  • Creador: No seleccionado
  • Grupo de Investigación: Enología, Enotecnia y Biotecnología Enológica
  • Departamento: Biotecnología - Biología Vegetal
  • Departamento: Química y Tecnología de Alimentos
S2i 2020 Observatorio de investigación @ UPM con la colaboración del Consejo Social UPM
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNCIDE 2011 (OTR-2011-0236)
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