Observatorio de I+D+i UPM

Memorias de investigación
Artículos en revistas:
Effects of agro-industrial by-products supplementation on dairy goats milk characteristics, nutrients utilization, ruminal fermentation and methane production
Año:2019
Áreas de investigación
  • Ganaderia
Datos
Descripción
The objective of this study was therefore to assess the effects of replacing conventional ingredients of a concentrate for dairy goats with a mixture of DDGS, DCP and EOC on feed intake and nutrient digestibility, milk yield and composition, urinary excretion of purine derivatives, and methane emissions.
Internacional
Si
JCR del ISI
Si
Título de la revista
Journal of Dairy Science
ISSN
0022-0302
Factor de impacto JCR
2,749
Información de impacto
Datos JCR del año 2017
Volumen
DOI
Número de revista
Desde la página
Under
Hasta la página
Review
Mes
SIN MES
Ranking
ISI Journal Citation Reports Ranking 2018: Journal of Dairy Science was ranked 4 out of 61 Journals in the area of ?Agriculture, Dairy & Animal Science?
Esta actividad pertenece a memorias de investigación
Participantes
  • Autor: Carlos Navarro Marcos (UPM)
  • Autor: Maria Dolores Carro Travieso (UPM)
  • Autor: Júlia Fernández Yepes (CSIC)
  • Autor: Ana Haro (CSIC)
  • Autor: Manuel Romero Huelva (CSIC)
  • Autor: Eduarda Molina-Alcaide (CSIC)
Grupos de investigación, Departamentos, Centros e Institutos de I+D+i relacionados
  • Creador: Departamento: Producción Agraria
S2i 2022 Observatorio de investigación @ UPM con la colaboración del Consejo Social UPM
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNCIDE 2011 (OTR-2011-0236)
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNPACTO (IPT-020000-2010-22)