Observatorio de I+D+i UPM

Memorias de investigación
Communications at congresses:
Instrumental parameters describing the quality of traditional peach and apricot jams, as influenced by excess heating. OP-2105
Year:2008
Research Areas
  • Foodstuffs tecnology,
  • Agriculture
Information
Abstract
Instrumental parameters describing the quality of traditional peach and apricot jams, as influenced by excess heating
International
Si
Congress
Congreso de la Sociedad Europea de Ingenería Agraria EUR AG ENG, AgEng Creta
960
Place
Creta
Reviewers
Si
ISBN/ISSN
0395-2037
Start Date
23/06/2008
End Date
25/06/2008
From page
0
To page
1
Actas del Congreso
Participants
  • Autor: Davide Ricauda-Aimonio (U. d Torino)
  • Autor: Belen Diezma Iglesias (UPM)
  • Autor: Eva Cristina Correa Hernando (UPM)
  • Autor: Margarita Ruiz Altisent (UPM)
Research Group, Departaments and Institutes related
  • Creador: Grupo de Investigación: LPF-TAg: Laboratorio de Propiedades Físicas y Tecnologías Avanzadas en Agroalimentación
  • Departamento: Ciencia y Tecnología Aplicadas a la Ingeniería Técnica Agrícola
  • Departamento: Ingeniería Rural
S2i 2020 Observatorio de investigación @ UPM con la colaboración del Consejo Social UPM
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNCIDE 2011 (OTR-2011-0236)
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNPACTO (IPT-020000-2010-22)