Observatorio de I+D+i UPM

Memorias de investigación
Communications at congresses:
A comparative study of the influence of storage temperatures on the estimated shelf life of liquid egg products pasteurized by aplying two different temperatures
Year:2008
Research Areas
  • Foodstuffs tecnology,
  • Agriculture
Information
Abstract
A comparative study of the influence of storage temperatures on the estimated shelf life of liquid egg products pasteurized by aplying two different temperatures
International
Si
Congress
AgEng2008. Agricultural and Biosystems Engineering for a Sustainable World
960
Place
Creta
Reviewers
Si
ISBN/ISSN
0395-2037
Start Date
23/06/2008
End Date
25/06/2008
From page
22
To page
22
Actas del Congreso
Participants
  • Autor: Eva Cristina Correa Hernando (UPM)
  • Autor: Joaquin Fuentes-Pila Estrada (UPM)
  • Autor: Virginia Diaz Barcos (UPM)
Research Group, Departaments and Institutes related
  • Creador: Grupo de Investigación: LPF-TAg: Laboratorio de Propiedades Físicas y Tecnologías Avanzadas en Agroalimentación
  • Departamento: Ciencia y Tecnología Aplicadas a la Ingeniería Técnica Agrícola
  • Departamento: Estadística y Métodos de Gestión en Agricultura
  • Grupo de Investigación: Ingeniería de la Calidad Alimentaria
S2i 2020 Observatorio de investigación @ UPM con la colaboración del Consejo Social UPM
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNCIDE 2011 (OTR-2011-0236)
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNPACTO (IPT-020000-2010-22)