Observatorio de I+D+i UPM

Memorias de investigación
Other publications:
Cambio climático y efectos sobre la agricultura: la sequía
Year:2008
Research Areas
  • Agricultural policy
Information
Abstract
Un cop més, el debat sobre el canvi climàtic arriba a Riudecanyes (Baix Camp). Els dies 6 i 7 de maig, el Castell d’Escornalbou acull aquesta trobada on diversos professionals analitzaran els seus possibles efectes sobre el sector turístic tant a nivell internacional com també a Catalunya. Les III Jornades de Debat sobre Canvi Climàtic s’obriran amb la ponència de Gabor Vereczi, cap de Qualitat del Departament de Desenvolupament de Turisme Sostenible de l’OMT, qui explicarà els reptes que se li plantegen al sector davant dels efectes d’aquest fenomen. Per analitzar-ne les possibles repercussions, aquest cop al territori català, hi serà present, entre d’altres experts, Òscar Saladie, de la Universitat Rovira i Virgili (URV). Aquestes jornades neixen com a punt de debat i divulgació dels estudis científics existents sobre el canvi climàtic i el seu impacte econòmic, social i mediambiental. La trobada està organitzada per l’Ajuntament de Riudecanyes i la URV, i compta amb el suport de la Diputació de Tarragona i la Generalitat de Catalunya.
International
No
Entity
l’Ajuntament de Riudecanyes i la URV, i compta amb el suport de la Diputació de Tarragona i la Generalitat de Catalunya.
Place
Riudecanyes. Tarragona
Pages
Reference/URL
www.riudecanyes.altanet.org
Publication type
Otras conferencias
Participants
  • Autor: Alberto Garrido Colmenero (UPM)
Research Group, Departaments and Institutes related
  • Creador: Grupo de Investigación: Economía Agraria y Gestión de los Recursos Naturales
  • Departamento: Economía y Ciencias Sociales Agrarias
  • Centro o Instituto I+D+i: Centro de Estudios e Investigación para la Gestión de Riesgos Agrarios Medioambientales (CEIGRAM)
S2i 2020 Observatorio de investigación @ UPM con la colaboración del Consejo Social UPM
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNCIDE 2011 (OTR-2011-0236)
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNPACTO (IPT-020000-2010-22)