Observatorio de I+D+i UPM

Memorias de investigación
Research Publications in journals:
Salt-Soluble Proteins from Wheat-Derived Foodstuffs Show Lower Allergenic Potency than Those from Raw Flour
Year:2009
Research Areas
  • Molecular biology
Information
Abstract
Salt-Soluble Proteins from Wheat-Derived Foodstuffs Show Lower Allergenic Potency than Those from Raw Flour
International
Si
JCR
Si
Title
JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY
ISBN
0021-8561
Impact factor JCR
2,562
Impact info
Volume
57
10.1021/jf803475v
Journal number
8
From page
3325
To page
3330
Month
ABRIL
Ranking
Participants
  • Autor: Maria Rosa Sanchez-Monge Y Laguna de Rins (UPM)
  • Autor: Aranzazu Palacín Gómez (UPM)
  • Autor: Gabriel Salcedo Duran (UPM)
  • Autor: Araceli Diaz Perales (UPM)
Research Group, Departaments and Institutes related
  • Creador: Grupo de Investigación: Biotecnología de Proteínas Vegetales
  • Departamento: Biotecnología
S2i 2020 Observatorio de investigación @ UPM con la colaboración del Consejo Social UPM
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNCIDE 2011 (OTR-2011-0236)
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