Observatorio de I+D+i UPM

Memorias de investigación
Research Publications in journals:
Objective and subjective measurement of the crispness of crisps from four potato varieties
Year:2009
Research Areas
  • Organic materials,
  • Construction materials
Information
Abstract
Objective and subjective measurement of the crispness of crisps from four potato varieties
International
Si
JCR
Si
Title
ENGINEERING FAILURE ANALYSIS
ISBN
1350-6307
Impact factor JCR
0,441
Impact info
Volume
16
Journal number
0
From page
2698
To page
2704
Month
ENERO
Ranking
Participants
  • Participante: V Vincent
  • Autor: Francisco Javier Rojo Perez (UPM)
Research Group, Departaments and Institutes related
  • Creador: Grupo de Investigación: Materiales Estructurales Avanzados y Nanomateriales
  • Centro o Instituto I+D+i: Centro de tecnología Biomédica CTB
  • Departamento: Ciencia de los Materiales
S2i 2019 Observatorio de investigación @ UPM con la colaboración del Consejo Social UPM
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNCIDE 2011 (OTR-2011-0236)
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNPACTO (IPT-020000-2010-22)