Búsqueda en Memorias de Inv.
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Año |
Tipo |
Actividad |
Area relacionada |
1 |
2019 |
Capítulo de libro |
Strategies to Improve the Freshness in Wines from Warm Areas |
Bebida, Bebida alcohólica, Vino
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2 |
2019 |
Ponencias en congresos |
Comparative study of the aromatic profile of the red wines obtained by
the ageing in oak barrels with similar commercial denominations |
Tecnología de alimentos, Bebidas y azúcares, Bebida, Bebida alcohólica, Vino
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3 |
2018 |
Tesis |
Use of non-Saccharomyces yeasts to enhance the quality of red wines |
Industria de bebidas, Tecnología alimentaria, Vino
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4 |
2019 |
Artículos en revistas |
Modification of the polyphenolic and aromatic fractions of red wines aged on lees assisted with ultrasound |
Bebida alcohólica, Vino
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5 |
2019 |
Artículos en revistas |
Applications of Metschnikowia pulcherrima in Wine Biotechnology |
Tecnología de alimentos, Bebida, Vino
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6 |
2016 |
Artículos en revistas |
The Effects of Pre-Fermentative Addition of Oenological Tannins on Wine Components and Sensorial Qualities of Red Wine |
Tecnología alimentaria, Bebida, Vino, Biotecnología
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