Observatorio de I+D+i UPM

Search at research reports
Keyword:
UPM Researcher:
?
Area:
Kind of research activity:
?
Area of knowledge:

Year:
?
UPM Centre:
From: 1 to 200 (There are 601)
  Year Type of Activity Activity Area
1 2007 Research Publications in journals Formation of the highly stable pyranoanthocyanins (vitisins A and B) in red wines by the addition of pyruvic acid and acetladehyde Foodstuffs tecnology
2 2007 Patents Método de vinificación de vinos tintos Foodstuffs tecnology
3 2007 Communications at congresses Sensory Consumer Tests applied to New Product Development. Foodstuffs tecnology
4 2008 Research Project Cátedra Mercamadrid Foodstuffs tecnology
5 2008 Research Publications in journals Inspección de calidad de sandías: sistema acústico portátil Foodstuffs tecnology, Agriculture
6 2008 Communications at congresses Multispectral images for monitoring fruit ripeness: validation methods. OP2100 Foodstuffs tecnology, Agriculture
7 2008 Communications at congresses Harcvesting oranges CV. Salustiana with a trunk shaker Foodstuffs tecnology, Agriculture
8 2008 Research Project Selección de levaduras autóctonas para la vinificación en tinto de Bodegas Palacio de Villachica S. A. Foodstuffs tecnology
9 2009 Communications at congresses Sensory consumer tests and instrumental evaluation of healthier oat breads Foodstuffs tecnology
10 2009 Communications at congresses Sensory tests as innovative tools to enhance interdisciplinary active learning process Foodstuffs tecnology
11 2010 Courses, Seminars and tutorials NUEVAS ESTRUCTURAS DE I+D+i AGROALIMENTARIA: TRABAJANDO CON LA GENTE Foodstuffs tecnology, Agriculture
12 2009 Books "Evaluación Sensorial de los alimentos. La cata" Foodstuffs tecnology
13 2009 Research Publications in journals Effect on the autolysis process and the colouring matter of several commercial preparations with b-glucanase action in red winemaking Foodstuffs tecnology
14 2009 Research Publications in journals Minimization of ethylphenol precursors in red wines via the formation of pyranoanthocyanins by selected yeasts Foodstuffs tecnology
15 2009 Research Publications in journals Factors affecting the hydroxycinnamate decarboxylase/vinylphenol reductase activity of dekkera/Brettanomyces: Application for Dekkera/Brettanomyces control in red winemaking Foodstuffs tecnology
16 2011 Courses, Seminars and tutorials Seminario Internacional de Monitorización del transporte Frigorífico. Luis Ruiz Garcia Foodstuffs tecnology
17 2011 Research Publications in journals Medidas para paliar los efectos de cambio climatico Foodstuffs tecnology
18 2011 Communications at congresses Variable retort temperature optimization benefit in scheduling for retorts of different capacities in food canneries Foodstuffs tecnology
19 2011 Communications at congresses EFICACIA DEL RIMADYL® EN EL CONTROL DEL DOLOR Y LA RECUPERACIÓN POSTQUIRÚRGICA DESPUÉS DE UNA CIRUGÍA POR DISLOCACIÓN ABOMASAL Foodstuffs tecnology, Cattle ranch and fishes, Engineering
20 2011 Reports for the Public Administration II REUNION CIENTIFICO-TECNICA FRUTURA:EVALUACION NO DESTRUCTIVA DE LA CALIDAD DE FRUTAS. INSTRUMENTACION Foodstuffs tecnology
21 2011 Courses, Seminars and tutorials El diseño de los procesos en la industria agroalimentaria: industrias del cacao y sus derivados Foodstuffs tecnology
22 2011 Research Project DISEÑO DE UN SISTEMA DE INDICADORES DE COSTES Y DE GESTIÓN UNIFICADOS EN LA ADMINISTRACIÓN LOCAL PARA LOS SERVICIOS MUNICIPALES DE RESIDUOS, DEPORTES Y CULTURA. Earth sciences, Foodstuffs tecnology, Engineering
23 2011 Reports for the Public Administration Integrated sensing and imaging devices for designing, monitoring and controlling microstructure of foods. INSIDEFOOD. FP7-226783 Foodstuffs tecnology
24 2011 Research Project OPTIMIZACIÓN TÉCNICA Y MICROBIOLÓGICA DE LA CRIANZA SOBRE LÍAS EN VINOS TINTOS. Foodstuffs tecnology
25 2011 Research Project PROYECTO DE COLABORACIÓN PARA EL PROYECTO CENIT DEMETER - EMPLEO DE LEVADURAS NO SACHAROMYCES EN EL DESARROLLO DE UN NUEVO MÉTODO DE CRIANZA SOBRE LÍAS EN VINOS Foodstuffs tecnology
26 2011 Communications at congresses LA IMAGEN HIPERESPECTRAL COMO HERRAMIENTA DE EVALUACION DE LA CALIDAD DE HORTALIZA DE HOJA MINIMAMENTE PROCESADA Foodstuffs tecnology, Agriculture, Engineering
27 2012 Research Project Realización de un estudio de Tecnologías instrumentales no destructivas aplicadas a la determinación de la calidad del aceite de oliva. Foodstuffs tecnology
28 2011 Books Retos y soluciones tecnológicas en logística y transporte refrigerado de frutas y hortalizas Foodstuffs tecnology
29 2012 Research Publications in journals New applications for Schizosaccharomyces pombe in the alcoholic fermentation of red wines Foodstuffs tecnology
30 2012 Courses, Seminars and tutorials Monitorización de la cadena de frío de productos hortofrutícolas mediante tecnologías de sensórica inalámbrica Foodstuffs tecnology, Agriculture
31 2012 Conferences Sensores para evaluar la calidad de frutas y hortalizas. X Simposio Nacional y VII Ibérico sobre Maduración y Postcosecha de Frutas y Hortalizas Foodstuffs tecnology
32 2012 Communications at congresses Aplicación de Altas Presiones Hidrostáticas en jamón serrano: efecto sobre la intención de compra y las expectativas del consumidor Statistics, Applications, Foodstuffs tecnology, Meta product, Pigmeat
33 2013 Award Premio a la mejor Comunicación Oral presentada en la sesión de Agricultura de precisión y tecnologías de la información I Foodstuffs tecnology, Engineering
34 2013 other merits Vicepresidenta de la Sociedad Española de Agro-ingeniería SEAgIng Foodstuffs tecnology, Agri foodstuffs, Engineering
35 2014 Communications at congresses Detection of peanut traces in wheat flour through NIR hyperspectral imaging spectroscopy Foodstuffs tecnology, Engineering
36 2014 Courses, Seminars and tutorials Innovación y agregación de valor a la caficultura referenciando el sector Enológico Foodstuffs tecnology, Agriculture
37 2014 Research Publications in journals SUPERVISIÓN MULTIDISTRIBUIDA DE TRANSPORTES REFRIGERADOS MEDIANTE REDES DE SENSORES: DIAGRAMAS DE FASES, UNA NUEVA METODOLOGÍA DE ANÁLISIS Foodstuffs tecnology, Agriculture, Engineering
38 2013 Communications at congresses Flor de levaduras: Análisis morfológico del crecimiento en medio sólido Foodstuffs tecnology
39 2015 Communications at congresses Relationship between the nutrition status and sensory characteristics of melon fertilized with wine-distillery waste compost Waste recycling, Foodstuffs tecnology, Agriculture
40 2014 Communications at congresses Processing of grapes by high hydrostatic pressure. Influence on wine quality Foodstuffs tecnology
41 2014 Communications at congresses Obtención de anticuerpos recombinantes (SCFV) frente al pistacho (Pistacia vera) y evaluación de su especificidad Foodstuffs tecnology
42 2013 Research Project I Edición Cusos de Sensometría AEPAS Statistical methods, Foodstuffs tecnology, Engineering, Sensorial integration
43 2014 Research Project DESARROLLO CONJUNTO DE LAS APLICACIONES DE LA TECNOLOGÍA EN EL INFRARROJO MEDIO RELACIONADOS CON LA CALIDAD DE LOS PRODUCTOS HORTOFRUTÍCOLAS Foodstuffs tecnology
44 2014 Research Project MADRID 2013: VII CONGRESO IBERICO DE AGROINGENIERIA - VII CONGRESO IBERICO DE CIENCIAS HORTICOLAS Foodstuffs tecnology, Agriculture
45 2015 Research Project TECNOLOGIAS PARA EL DIAGNOSTICO CONTROL Y MEJORA DEL STATUS SANITARIO DE LOS ANIMALES CRIADOS BAJO Foodstuffs tecnology, Cattle ranch and fishes
46 2015 Research Project TECNOLOGÍAS DE MANEJO, NUTRICIÓN Y GENÉTICA PARA OPTIMIZAR LA PRODUCCIÓN DE ALIMENTOS DE ORIGEN ANIMAL CARACTERÍSTICOS DE LA DIETA MEDITERRÁNEA (MEDGAN) Foodstuffs tecnology, Cattle ranch and fishes
47 2015 Book chapters Food and Healthy Mind: Caffeic Acid and its Derivatives Foodstuffs tecnology
48 2015 Books XXXI Curso de Especialización FEDNA. Avances en Nutrición y Alimentación Animal Earth sciences, Foodstuffs tecnology, Livestock, Animal products, Crop production, Agricultural product
49 2015 Books Levaduras para vinificación en tinto Foodstuffs tecnology
50 2015 Communications at congresses EFFECT OF THE INCLUS ION OF NA - BUTYRATE IN DIETS BA SED ON CORN OR WHEAT , WITH DIFFERENT AMEN CONTENT, ON GRO WTH PERFORMANCE OF B ROILER REARED UNDER POOR HYGIENE CONDITI ONS Foodstuffs tecnology, Cattle ranch and fishes, Agriculture
51 2015 Research Publications in journals Combine Use of Selected Schizosaccharomyces pombe and Lachancea thermotolerans Yeast Strains as an Alternative to the Traditional Malolactic Fermentation in Red Wine Production Foodstuffs tecnology
52 2015 Book chapters Revisión 3ª edición Tablas FEDNA: Información Complementaria Earth sciences, Foodstuffs tecnology, Agriculture, Plant products, Cultivation of agricultural land, Engineering
53 2017 Research Project SELECCIÓN DE LEVADURAS AUTÓCTONAS PARA VINIFICACIÓN EN BLANCO EN OSSIAN VIDES Y VINIOS, S.L. PROYECTO I+D+i CDTI DESARROLLO E INCORPORACIÓN DE INNOVACIONES TECNOLÓGICAS EN VINOS ECÓLOGICOS Y VIÑEDOS VIEJOS DE LA VARIEDAD VERDEJO, PROCEDENTES DE CASTILLA Y LEÓN. Foodstuffs tecnology, Engineering
54 2016 Responsibilities Secretaría de la Asociación Española de Profesionales del Análisis Sensorial (AEPAS) Foodstuffs tecnology, Consumer economics
55 2016 Communications at congresses An iterative procedure for detecting foreign products in powder foods in NIR hyperspectral imaging spectroscopy: frauds and contaminations Foodstuffs tecnology
56 2016 Thesis Detección de grados de madurez y defectos en aceitunas mediante método óptico no destructivo utilizando imágenes hiperespectrales. Foodstuffs tecnology
57 2016 Responsibilities Vicepresidencia de la Asociación Española de Profesionales del Análisis Sensorial (AEPAS) Foodstuffs tecnology, Consumer economics
58 2016 Responsibilities Miembro del Comité Científico de la Eighth European Sensory and Consumer Science Conference?, Verona (Italia), 2-5 Septiembre, 2018. Foodstuffs tecnology, Consumer economics
59 2016 Thesis Estudio y obtención de volátiles y su relación con diferentes variables físicas para la obtención de perfiles de fermentación en fermentadores de mosto de cerveza. Foodstuffs tecnology
60 2016 Communications at congresses Métodos no destructivos para la determinación de la madurez de frutas Foodstuffs tecnology
61 2016 Courses, Seminars and tutorials Relación entre datos sensoriales analíticos y de consumidores Applications for sciences of behavior, socials and economicals, Statistics, Applications, Multivariate analysis, Linear inference, regression, Foodstuffs tecnology
62 2016 Reports for the Public Administration Informe primera anualidad proyecto ?Caracterización fenotípica de la calidad (y la seguridad) de productos cárnicos de cerdo ibérico mediante tecnologías rápidas y de bajo coste. PORK-MEAT?. Foodstuffs tecnology
63 2017 Research Project APLICACION DE ULTRASONIDOS Y NO SACCHAROMYCES PARA LA ELABORACION Y CRIANZA DE VINOS TINTOS Foodstuffs tecnology
64 2017 Research Project EVALUACIÓN DE LÍNEAS Y SISTEMAS DE VISIÓN DE MULTISCAN PARA LA SUPERVISIÓN DE PARÁMETROS DE CALIDAD Y PRODUCTIVIDAD DE LA ACEITUNA DE ALMAZARA Foodstuffs tecnology
65 2017 Communications at congresses Efectos de un hidrolizado de levaduras sobre la fermentación ruminal y el crecimiento microbiano en fermentadores Rusitec Foodstuffs tecnology, Cattle ranch and fishes
66 2017 Communications at congresses Composición química y cinética de producción de gas in vitro de subproductos de cítricos Foodstuffs tecnology, Cattle ranch and fishes
67 2017 Responsibilities Vicepresidencia de la European Sensory Science Society (E3S) Statistics, Applications, Chemometrics, Statistical methods, Foodstuffs tecnology, Marketing psychology and consumer behavior psychology, Consumer economics, Agrarian economy
68 2017 Book chapters Chapter 9. Continuous Time Intensity. Statistics, Chemometrics, Foodstuffs tecnology
69 2017 Responsibilities Vicepresidencia de la Asociación Española de Profesionales del Análisis Sensorial (AEPAS) Statistics, Applications, Chemometrics, Statistical methods, Foodstuffs tecnology, Marketing psychology and consumer behavior psychology, Consumer economics, Agrarian economy
70 2007 Research Publications in journals Fracture Properties of Potato Crisps. Foodstuffs tecnology
71 2007 Research Project Optimización de Biotecnología Fermentativa Foodstuffs tecnology
72 2007 Research Publications in journals Crianza sobre lías en vinos tintos Foodstuffs tecnology
73 2007 Award Premio a la Investigación o al Desarrollo Tecnológico para profesores menores de 35 años de la FUNDACIÓN GENERAL de la Universidad Politécnica de Madrid. Enero de 2007 Foodstuffs tecnology
74 2007 Responsibilities Delegado Español en el grupo de Expertos en Microbiología del Vino de la Organización Internacional del Vino (OIV) Foodstuffs tecnology
75 2007 Research Publications in journals L-(-)-malic acid production by Saccharomyces spp. during the alcoholic fermentation of wine Foodstuffs tecnology
76 2007 Communications at congresses Incidencia de distintas técnicas de maceración en la vinificación en tinto Foodstuffs tecnology
77 2008 Communications at congresses Peach consumers¿ quality prediction using vision, spectral reflectance, acoustic and impact sensors. OP-2095 Foodstuffs tecnology, Agriculture
78 2008 Research Publications in journals Organización de la labor de recolección y transporte del cultivo de la patata Foodstuffs tecnology, Agriculture
79 2008 Research Publications in journals Non-destructive seed detection in mandarins: comparison of automatic threshold methods and COMSPIRA MRIs Foodstuffs tecnology, Agriculture
80 2008 Research Publications in journals Daños mecánicos en patata Foodstuffs tecnology, Agriculture
81 2008 Research Project Diseño y optimización de nuevos sistemas de transformación y conservación de naranja cultivada en la ¿Sierra Nord¿ para obtención de naranja IV gama Foodstuffs tecnology
82 2008 Other publications Taking into account food and nutrition security in the measurement and assessment of human development Foodstuffs tecnology, Political sciences
83 2008 Communications at congresses healthier cereal products: breadmaking with barley flour. Foodstuffs tecnology
84 2008 Thesis Desarrollo de un modelo de simulación para ensayar políticas operacionales en cadenas de suministros de PYMES transformadoras Foodstuffs tecnology
85 2008 Research Project Elaboración de mostos tintos de zonas cálidas con alta implantación de levaduras vínicas seleccionadas Foodstuffs tecnology
86 2009 Research Project PROYECTO DE COLABORACIÓN PARA EL PROYECTO CENIT DEMETER - EMPLEO DE LEVADURAS NO SACHAROMYCES EN EL DESARROLLO DE UN NUEVO MÉTODO DE CRIANZA SOBRE LÍAS EN VINOS Foodstuffs tecnology
87 2010 Research Project Plataforma Agroalimentaria Foodstuffs tecnology, Cattle ranch and fishes, Agriculture
88 2009 Research Project Pruebas sensoriales de consumidores de chicle. Foodstuffs tecnology
89 2009 Patents Nuevo método de crianza sobre lías en vinos tintos Foodstuffs tecnology
90 2011 Award Premio Jóvenes Investigadores SECH 2011. Modalidad B. Reconocimiento al mejor trabajo de investigación fin de carrera Foodstuffs tecnology, Sensor devices
91 2011 Book chapters A Computer Simulation Model of Knowledge Management in Small and medium Agri-Food Enterprises Earth sciences, Foodstuffs tecnology, Agriculture, Engineering, Humanities, Social sciences, Economy
92 2011 Research Project Efectos de la tecnología y composición del pienso sobre la productividad y los procesos digestivos en aves y lechones jóvenes. Natural sciences and health sciences, Foodstuffs tecnology, Cattle ranch and fishes, Engineering, Humanities
93 2011 Research Project APLICACION DE NUEVAS TECNOLOGIAS PARA EL SEGUIMIENTO DE LA VIDA UTIL DE PRODUCTOS DE 4ª GAMA: VISION HIPERESPECTRAL Y SENSORES DE GASES Foodstuffs tecnology
94 2011 Research Project Valoración de los componentes de interés nutritivo presentes en la flor del lúpulo Foodstuffs tecnology, Engineering, Economy, Agrarian economy
95 2011 Research Project DISEÑO Y DESARROLLO DE NUEVAS ESTRATEGIAS PARA LA ALIMENTACIÓN DE GANADO BOVINO Foodstuffs tecnology, Agriculture, Engineering
96 2011 Research Publications in journals Nutritive value of palm kernel meal in diets for growing rabbits Natural sciences and health sciences, Foodstuffs tecnology, Engineering
97 2011 Research Project EVALUACIÓN DE ESTRATEGIAS CONTRA SALMONELLA ENTERITIDIS DURANTE EL PREIODO POTMUDA Y DESARROLLO DE SISTEMAS DE SOPROTE A LA DECISIÓN PARA SATISFACER REQUISITOS D Natural sciences and health sciences, Foodstuffs tecnology, Engineering
98 2011 Research Project Necesidades nutricionales de lechones blancos e ibéricos desde el destete hasta los 20 kg de peso vivo. Foodstuffs tecnology, Cattle ranch and fishes, Engineering
99 2012 Courses, Seminars and tutorials Evaluación de las propiedades sensoriales: sentidos electrónicos e instrumentación Foodstuffs tecnology
100 2012 Book chapters Nuevas tecnologías para la evaluación y preservación de la calidad de frutas y hortalizas. Foodstuffs tecnology
101 2012 Award Premio Jóvenes investigadores SECH 2012 modalidad B. Ricardo Badia Melis Foodstuffs tecnology
102 2013 Thesis Calidad postcosecha del tomate cultivado en sistemas ecológicos de fertilización. Foodstuffs tecnology
103 2013 Communications at congresses Industrial scale application of the ageing-on-lees technique to improve the sensory quality of red wine Foodstuffs tecnology, Wine
104 2013 Research Publications in journals Thermal food processing optimization: Algorithms and software Foodstuffs tecnology
105 2014 Communications at congresses Influence of sequential and mixed fermentations with non-Saccharomyces yeasts on the sensory profile of red wine Foodstuffs tecnology
106 2014 Other publications Miden la composición de los alimentos con resonancia magnética Foodstuffs tecnology
107 2014 Courses, Seminars and tutorials NMR, una Técnica Multidimensional, multi-capa y multi-escala en la caracterización de materiales complejos. Aplicación al caso de alimentos. Foodstuffs tecnology
108 2013 Research Project Cambio climático y nuevos hábitos alimentarios. Nuevos escenarios con impacto potencial sobre el riesgo de micotoxinas en España Foodstuffs tecnology
109 2014 Reports for the Public Administration Informe Final Proyecto 'Supervisión de la cadena de frío en hortalizas de IV y V gama mediante sensores autónomos de bajo coste. FREE-TRANS Foodstuffs tecnology
110 2015 Stays or Sabbaticals Estancia de SITI NUR HIDAYAH MOHAMAD del UNIVERSITI TEKNOLOGI MALAYSIA. Foodstuffs tecnology
111 2013 Communications at congresses Olive oil objective and subjective knowledge – a comparison between populations with different consumption rates Foodstuffs tecnology, Olive oil, Marketing psychology and consumer behavior psychology, Engineering
112 2015 Research Project Agregación sostenible de valor al café de las asociaciones de caficultores Foodstuffs tecnology, Engineering
113 2015 Communications at congresses Nutrición y alimentación de rumiantes jóvenes Foodstuffs tecnology, Cattle ranch and fishes
114 2014 Research Publications in journals IMPACT OF USING NEW COMMERCIAL GLUTATHIONE ENRICHED INACTIVE DRY YEAST OENOLOGICAL PREPARATIONS ON THE AROMA AND SENSORY PROPERTIES OF WINES Foodstuffs tecnology, Vinification, Wine, Agriculture
115 2015 Research Project ELIMINACION DE LA TEXTURA BLANDA DE JAMONES CURADOS LONCHEADOS Y ENVASADOS (TEXTURJAM) Foodstuffs tecnology, Cattle ranch and fishes
116 2015 Research Project BIOELECTRICAL IMPEDANDE ANALYSIS (BIA) TO DETEMINATE IN VIVO THE BODY Foodstuffs tecnology, Cattle ranch and fishes
117 2015 Research Publications in journals The use of Schizosaccharomyces yeasts in order to reduce the content of biogenic amines and ethylcarbamate in wines. Foodstuffs tecnology
118 2016 Communications at congresses Influence of particle size of the main cereal of the diet on egg production of brown laying hens. Foodstuffs tecnology, Cattle ranch and fishes, Plants and animal biology and ecology
119 2015 Books Fermentation of Palm Vinegar and its Nutraceutical value Foodstuffs tecnology
120 2016 Research Publications in journals Modern trends in Schizosaccharomyces use for winemaking Foodstuffs tecnology
121 2015 Other publications Técnicas analíticas y espectroscópicas aplicadas al estudio de subproductos de la industria alimentaria Foodstuffs tecnology
122 2015 Other publications NIR Hyperspectral Imaging Roots out Peanut Contamination Foodstuffs tecnology
123 2016 Research Project LPF-TAGRALIA. Tecnologías Avanzadas en Vigilancia Sanitaria Foodstuffs tecnology
124 2016 Research Publications in journals Use of ultrasound treatment and non-Saccharomyces yeasts for accelerating ageing on lees in red wines Foodstuffs tecnology
125 2016 Book chapters XXXII CURSO DE ESPECIALIZACIÓN FEDNA AVANCES EN NUTRICIÓN Y ALIMENTACIÓN ANIMAL Natural sciences and health sciences, Earth sciences, Foodstuffs tecnology, Cattle ranch and fishes, Agriculture, Engineering
126 2016 Communications at congresses Instrumental, sensory characterization and consumers response of six commercial wines: impact of age on consumers acceptance and emotional response Chemometrics, Foodstuffs tecnology, Wine, Consumer economics
127 2016 Courses, Seminars and tutorials Los sistemas ópticos y de visión como herramienta de supervisión de la calidad en investigaciones agroalimentarias Foodstuffs tecnology
128 2016 Research Project APLICACION DE ULTRASONIDOS Y NO SACCHAROMYCES PARA LA ELABORACION Y CRIANZA DE VINOS TINTOS Foodstuffs tecnology
129 2016 Research Publications in journals Non-destructive monitoring the effects of light exposure on quality deterioration of extra virgin olive oils with fluorescence spectroscopy Foodstuffs tecnology
130 2016 Research Publications in journals Influence of the origin of the beans on the chemical composition and nutritive value of commercial soybean meals Natural sciences and health sciences, Foodstuffs tecnology, Cattle ranch and fishes, Agriculture, Crop production, Plant products, Means of agricultural production, Agricultural product, Engineering
131 2016 Responsibilities Foreign expert for State High-end Project The State Administration of Foreign Experts Affairs 2015-16, Chinese Government Foodstuffs tecnology
132 2016 Responsibilities Vicepresidencia de la European Sensory Science Society (E3S) Foodstuffs tecnology, Consumer economics
133 2016 Courses, Seminars and tutorials Curso de Verano UPM-AEPAS 'El arte de medir sensaciones: Sensometría II'. Applications for sciences of behavior, socials and economicals, Experimental designs, Multivariate analysis, Parametric inference, Linear inference, regression, Non parametric inference, Foodstuffs tecnology
134 2017 Award Elsevier Reviewer Recognition Applications for sciences of behavior, socials and economicals, Statistics, Applications, Chemometrics, Foodstuffs tecnology
135 2017 Research Publications in journals Aplicaciones biotecnológicas recientes en la elaboración de cerveza Foodstuffs tecnology, Agriculture
136 2017 Communications at congresses Insoluble fiber for gut development, microbial management and performance Foodstuffs tecnology, Cattle ranch and fishes
137 2017 Communications at congresses Composición química y digestibilidad in vitro en porcino y rumiantes de subproductos de la aceituna Foodstuffs tecnology, Cattle ranch and fishes
138 2017 Communications at congresses Composición química y fermentación ruminal in vitro de subproductos de invernadero Foodstuffs tecnology, Cattle ranch and fishes
139 2017 Research Publications in journals Influence of protein fermentation and carbohydrate source on in vitro methane production Foodstuffs tecnology, Cattle ranch and fishes
140 2017 Communications at congresses Identificación de beta-NGF en el plasma seminal purificado de conejo y localización de su receptor de alta afinidad (TRKA) en el tracto reproductor masculino Foodstuffs tecnology, Cattle ranch and fishes
141 2007 Communications at congresses Medios selectivo-diferenciales en la detección y aislamiento de Brettanomyces/Dekkera Foodstuffs tecnology
142 2007 Research Project Estudio de la estabilidad fisicoquímica y microbiológica de las añadas 2001/2002 y 2003/2005 de vinos Calzadilla Foodstuffs tecnology
143 2007 Research Project Origen y control en vinos tintos de anomalías olfativas y nuevas formas estables de color relacionadas con el metaboloma de levaduras Foodstuffs tecnology
144 2007 Communications at congresses Detección de Brettanomyces en vinos tintos mediante medios de cultivo selectivo-diferenciales Foodstuffs tecnology
145 2007 Research Project Estrategias para la gestión integrada de la seguridad alimentaria, la calidad y el medio ambiente en las cadenas alimentarias de producción de huevos y ovoproductos: estudio de prospectiva, identificación de alternativas y evaluación económica Foodstuffs tecnology
146 2007 Research Project IX Concurso Europeo de Análisis Sensorial de Productos Lácteos. Jornadas Científico Técnicas Paralelas sobre el Análisis Sensorial de los Productos Lácteos en Europa. (Acción complementaria AC07-011) Foodstuffs tecnology
147 2008 Research Publications in journals Model-IT 2008 Better equipped for life Foodstuffs tecnology, Agriculture
148 2008 Thesis Transmisión óptica e imagen en visible e infrarrojo en frutas. Ensayo de equipos comerciales Foodstuffs tecnology, Agriculture
149 2008 Research Publications in journals Ovoproductos Foodstuffs tecnology, Agriculture
150 2008 Communications at congresses Metabonomic fingerprinting of olive fruits for breeding purposes.OP-2000 Foodstuffs tecnology, Agriculture
151 2008 Research Publications in journals CAN-based monitoring in refrigerated transports Foodstuffs tecnology, Agriculture
152 2008 Patents Método de Vinificación de Vinos tintos Foodstuffs tecnology
153 2008 Communications at congresses Development of a portable near-infrared spectrometer for in-field olive analysis. P-074 Foodstuffs tecnology, Agriculture
154 2008 Communications at congresses Sensorial repercussions of the formation of vinylphenolic pyranoanthocyanins Foodstuffs tecnology
155 2008 Research Project Evaluación de estrategias contra Salmonella Enteritidis durante el periodo postmuda y desarrollo de sistemas de soporte a la decisión para satisfacer requisitos de calidad comercial y seguridad alimentaria en la producción de huevos frescos Foodstuffs tecnology
156 2008 Research Publications in journals Influencia de las harinas especiales en la calidad del pan de molde: evaluación instrumental. Foodstuffs tecnology
157 2008 Communications at congresses Innovación en la detección de Dekkera/Brettanomyces para vinos tintos Foodstuffs tecnology
158 2011 other merits Homologación de títulos extranjeros de educación superior a Títulos Universitarios y grados Academicos Españoles Foodstuffs tecnology, Agriculture
159 2010 Communications at congresses Técnicas de investigación como metodología docente en Ciencia, Tecnología e Ingeniería de Cereales: Calidad harino-panadera de la harina de teff (Erogrostis tef (Zucc.).) Foodstuffs tecnology
160 2010 Communications at congresses Impact of sourdoughs making conditions on sensory and instrumental bread quality Foodstuffs tecnology
161 2009 Communications at congresses Hedonic evaluation of pan bread by consumers of different cultural origin Foodstuffs tecnology
162 2009 Thesis Estudio y optimización de la crianza sobre lías en vinos tintos: incidencia de la autolisis de levaduras Foodstuffs tecnology
163 2011 Communications at congresses Hyperespectral images for the evaluation of the quality of minimally processed vegetables (spinach) Foodstuffs tecnology
164 2011 Research Project Utilización de materias primas tradicionales (arroz, guisantes y derivados de soja) en piensos de primeras edades de lechones y pollitos: efectos sobre la fisiología digestiva y la productividad Earth sciences, Foodstuffs tecnology, Plants and animal biology and ecology, Engineering
165 2011 Reports for the Public Administration Plataforma de Control Logístico Avanzado para el seguimiento de la cadena de fRÍo de productos Sanitarios y Agroalimentarios (CLARISA) Foodstuffs tecnology
166 2011 Research Project ANÁLISIS COSTE BENÉFICO A PARTIR DE INFORMACIÓN OBTENIDA MEDIANTE PRUEBAS CIENTÍFICAS GENERALEMENTE ACEPTADAS. Natural sciences and health sciences, Foodstuffs tecnology, Engineering
167 2011 Research Project Incorporación de butirato sódico a piensos de iniciación para broilers y lechones: análisis coste beneficio a partir de información obtenida mediante pruebas científicas generalmente aceptadas. Natural sciences and health sciences, Foodstuffs tecnology, Agriculture, Engineering
168 2011 Courses, Seminars and tutorials La visión hiperespectral como herramienta de supervisión de la calidad de productos agroalimentarios Foodstuffs tecnology, Agriculture
169 2011 Communications at congresses Consecución de modelos robustos en una aplicación NIRS industrial mediante MSPC sobre espacios PLS Foodstuffs tecnology
170 2012 Reports for the Public Administration Informe Técnico y Economico 3ª Anualidad Proyecto INSIDEFOOD. FP7-KBBE-2B-226783 Foodstuffs tecnology
171 2012 Reports for the Public Administration Informe Final Proyecto Smart QC. AGL2008-05267-C03-03 Foodstuffs tecnology
172 2011 Research Project ANÁLISIS DE LA RESPUESTA DEL COSUMIDOR DE MADRID A PRODUCTOS AGROALIMENTARIOS DEL VALLE DE EBRO Statistics, Foodstuffs tecnology
173 2013 Award Premio a la mejor Comunicación Oral presentada en la sesión de Postrecolección y Logística I en el VII Congreso Ibérico de Agroingeniería y Ciencias Hortícolas Foodstuffs tecnology, Engineering
174 2013 Communications at congresses Advanced characterization of a coffee fermenting tank by multi-distributed wireless sensors: spatial interpolation and phase diagrams Foodstuffs tecnology, Engineering
175 2014 Communications at congresses Los diagramas de fases como algoritmo de control en procesos agroalimentarios Foodstuffs tecnology, Agriculture
176 2013 Stays or Sabbaticals Estancia en Madrid de Rodolpho Tinini. Foodstuffs tecnology
177 2014 Communications at congresses HR Nuclear Magnetic Resonance Spectroscopy for authen-tication of olive oil quality Foodstuffs tecnology, Agriculture
178 2014 Reports for the Public Administration Informe Final Proyecto: Estimación de calidad y contenido en aceite de aceitunas mediante procedimientos ópticos VIS y NIR. Foodstuffs tecnology
179 2014 Research Project TECNOLOGIAS AVANZADAS EN VIGILANCIA SANITARIA (TAVS) Foodstuffs tecnology
180 2014 Research Project FORMACIÓN DE PIGMENTOS PIRANOANTOCIANICOS Y POLIMERICOS ESTABLES DURANTE LA FERMENTACIÓN CON NOSACCHAROMYCES Y SACCHAROMYCES Foodstuffs tecnology
181 2014 Research Project DIAGNÓSTICO DETALLADO DE LA SITUACIÓN DE LA LÍNEA NIR EN CEBOLLAS Y POSIBLE PUESTA EN FUNCIONAMIENTO PARA LA PRÓXIMA TEMPORADA Foodstuffs tecnology
182 2015 other merits Agregación sostenible de valor al café de las asociaciones de caficultores del Cauca. Implantación de tecnologías de tostado. Foodstuffs tecnology, Engineering
183 2015 Research Project ADVICES ON STATISTICAL ANALYSES IN ORDER TO CONTINUOUSLY IMPROVE SKILLS OF DATA ANALYSIS FOR ANIMAL Foodstuffs tecnology, Cattle ranch and fishes
184 2015 Research Publications in journals Quality and Composition of Airen Wines Fermented by Sequential Inoculation of Lachancea thermotolerans and Saccharomyces cerevisiae Foodstuffs tecnology
185 2015 Research Project Apostando por la calidad y seguridad de los cereales españoles: estrategias sostenibles para detectar y reducir el riesgo de hongos y micotoxinas emergentes Foodstuffs tecnology
186 2015 Research Project MEJORA DE LA COMERCIALIZACION DEL FORRAJE Y MEZCLAS FORRAJERAS EN UN CONTAXTO INTERNACIONAL Foodstuffs tecnology, Cattle ranch and fishes
187 2015 Stays or Sabbaticals Estancia Puneet Mishra en Laboratorie de Chimie Analytique, AgroParisTech Foodstuffs tecnology
188 2015 Other publications Picturing peanut contamination with near infrared hyperspectral imaging Foodstuffs tecnology
189 2015 Research Project EVALUACIÓN DE LA SITUACIÓN ACTUAL DE LOS SISTEMAS DE GESTIÓN EN TRANSFORMACIÓN DE TOMATE EN COSECHA Y POST-COSECHA. REDUCCIÓN DE RESIDUOS EN LA INDUSTRIA DE TRANSFORMACIÓN DEL TOMATE: ANÁLISIS Y RECOMENDACIONES Foodstuffs tecnology
190 2015 Research Project Agregación sostenible del valor al café de las asociaciones de caficultores del Cauca. Implantación de tecnologías de tostado Foodstuffs tecnology
191 2015 Communications at congresses The fungal allergen Alt a 1 skews immune cells to Th2 response. Natural sciences and health sciences, Earth sciences, Biomedicine, Foodstuffs tecnology, Molecular, cellular and genetic biology, Biological sciences, Plants and animal biology and ecology, Biological sciences, Environmental science
192 2015 Research Publications in journals Bronchial Challenge With Tri a 14 as an Alternative Diagnostic Test for Baker?s Asthma Natural sciences and health sciences, Foodstuffs tecnology, Molecular, cellular and genetic biology, Biological sciences, Plants and animal biology and ecology, Biological sciences, Environmental science
193 2015 Communications at congresses In-forma-me: Análisis cuantitativo de cambios morfológicos en colonias de levadura Foodstuffs tecnology
194 2015 Other publications Picturing peanut contamination with near infrared hyperspectral imaging Foodstuffs tecnology
195 2016 Thesis EVALUACIÓN DEL COMPORTAMIENTO DINÁMICO DE SENSORES DE TEMPERATURA INTEGRADOS EN DIFERENTES DISPOSITIVOS DE ADQUISICIÓN DE DATOS: APLICACIÓN A LA CADENA DE FRIO? Foodstuffs tecnology
196 2016 Research Project APLICACION DE BIOTECNOLOGIAS PARA LA OBTENCION DE NUEVOS VINOS AROMATIZADOS A PARTIR DE VINIFERAS GA Foodstuffs tecnology
197 2016 Research Project APLICACION DE BIOTECNOLOGIAS PRA LA OBTENCION DE NUEVOS VINOS AROMATIZADOS A PARTIR DE VINIFERAS GAL Foodstuffs tecnology
198 2016 Book chapters New Trends in Schizosaccharomyces Use for Winemaking Foodstuffs tecnology
199 2016 Responsibilities Miembro del Comité Técnico de Normalización en Análisis Sensorial (CTN-87) de AENOR Foodstuffs tecnology, Consumer economics
200 2017 Other publications Jornadas de Tecnologías Avanzadas en Vigilancia Sanitaria Foodstuffs tecnology
From: 1 to 200 (There are 601)
S2i 2019 Observatorio de investigación @ UPM con la colaboración del Consejo Social UPM
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNCIDE 2011 (OTR-2011-0236)
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNPACTO (IPT-020000-2010-22)