Observatorio de I+D+i UPM

Memorias de investigación
Ponencias en congresos:
Differences in fatty acid metabolisms in domestic animals: some dilemmas and ideas to address body composition and obesity control
Año:2011
Áreas de investigación
  • Ganaderia
Datos
Descripción
Relatively high amounts of fats or oils (> 40-50 g/kg diet) are frequently used in animal nutrition. Vegetables oils are richer in polyunsaturated fatty acids than animal fats. Most of the works studying the effect of different dietary fat sources are focused either on the existing differences on fat digestibility depending on their fatty acid composition (Wiseman et al., 1991) or on their effect on the carcass fat fatty acid profile (Sanz et al., 1999a). lnformation regarding the effect of dietary fat saturation on fat utilization and deposition it is more limited. lt is generally assumed that, apart from differences in digestion, fatty acids of different composition are equally used for metabolic purposes.
Internacional
Si
Nombre congreso
15th Congress European Society of Veterinary and Comparative Nutrition
Tipo de participación
960
Lugar del congreso
Zaragoza
Revisores
No
ISBN o ISSN
Z-3017-24fi
DOI
Fecha inicio congreso
14/09/2011
Fecha fin congreso
16/09/2011
Desde la página
17
Hasta la página
20
Título de las actas
Congress Proceedings 15th Congress European Society of Veterinary and Comparative Nutrition
Esta actividad pertenece a memorias de investigación
Participantes
  • Autor: David Menoyo Luque (UPM)
Grupos de investigación, Departamentos, Centros e Institutos de I+D+i relacionados
  • Creador: Grupo de Investigación: Producción Animal
S2i 2021 Observatorio de investigación @ UPM con la colaboración del Consejo Social UPM
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNCIDE 2011 (OTR-2011-0236)
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNPACTO (IPT-020000-2010-22)