Observatorio de I+D+i UPM

Memorias de investigación
Ponencias en congresos:
Effects of protein protection with orthophosphoric or malic acid and heat in lamb fattening diets
Año:2011
Áreas de investigación
  • Ganaderia
Datos
Descripción
The objective of this study was to evaluate the efficiency of using acid-heat treated (121°C, 1 h, plus residual oven heat) sunflower and pea meals on diets fed to fattening lambs. Ninety ?Entrefino? cross male lambs from three commercial farms (average initial body weight = 14.6; 15.3, and 13.3 kg) were randomly assigned to five diets with different levels of protein and acid treatment, and fattened to an average body weight at slaughter of 25 kg.
Internacional
No
Nombre congreso
ADSA-ASAS2011 Joint Annual Meeting.
Tipo de participación
960
Lugar del congreso
New Orleans
Revisores
Si
ISBN o ISSN
00218812
DOI
Fecha inicio congreso
10/07/2011
Fecha fin congreso
14/07/2011
Desde la página
392
Hasta la página
392
Título de las actas
Journal of Animal science 89, 392
Esta actividad pertenece a memorias de investigación
Participantes
  • Autor: Javier Gonzalez Cano (UPM)
  • Autor: Maria Remedios Alvir Morencos (UPM)
Grupos de investigación, Departamentos, Centros e Institutos de I+D+i relacionados
  • Creador: Grupo de Investigación: Producción Animal
S2i 2021 Observatorio de investigación @ UPM con la colaboración del Consejo Social UPM
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNCIDE 2011 (OTR-2011-0236)
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNPACTO (IPT-020000-2010-22)