Memorias de investigación
Ponencias en congresos:
Effects of the main cereal and type of fat of the diet on productive performance and egg quality of brown egg laying hens from twenty two to fifty four weeks of age
Año:2011

Áreas de investigación
  • Ganaderia

Datos
Descripción
The influence of the main cereal and supplemental fat of the diet on productive performance and egg quality was studied in 756 brown-egg laying hens from 22 to 54 weeks of age. The experiment was conducted as a completely randomized design with 9 treatments arranged factorially with 3 cereals (dented corn, soft wheat, and barley) and 3 types of fat [soy oil (SBO), acidulated soapstocks (AOS), and lard].
Internacional
Si
Nombre congreso
ADSA-ASAS2011 Joint Annual Meeting
Tipo de participación
960
Lugar del congreso
St. Louis
Revisores
Si
ISBN o ISSN
00325791
DOI
Fecha inicio congreso
10/07/2011
Fecha fin congreso
14/07/2011
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57
Hasta la página
57
Título de las actas
Poultry Science 90, 57

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Participantes

Grupos de investigación, Departamentos, Centros e Institutos de I+D+i relacionados
  • Creador: Grupo de Investigación: Producción Animal