Memorias de investigación
Ponencias en congresos:
Algorithm and software for modelling of food protein hydrolysis kinetic
Año:2011

Áreas de investigación
  • Tecnología de alimentos

Datos
Descripción
In approaching the process design for the enzyme hydrolysis of proteins, it is important to be able to predict processing outputs in response to different input variables. An alternative approach to obtaining a model of the reaction kinetics would be the use of Artificial Neural Networks (ANNs). Thus, the objetive of this research consists of development algorithms and software package for determining the kinetics of enzyme hydrolysis of protein.
Internacional
Si
Nombre congreso
11th International Congress on Engineering and Food (ICEF11)
Tipo de participación
960
Lugar del congreso
Athens, Greece
Revisores
Si
ISBN o ISSN
978-960-89789-4-2
DOI
Fecha inicio congreso
22/05/2011
Fecha fin congreso
26/05/2011
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Título de las actas
FOOD PROCESS ENGINEERING IN A CHANGING WORLD. Proceedings of the 11th International Congress on Engineering and Food (ICEF11). Volume II.

Esta actividad pertenece a memorias de investigación

Participantes
  • Autor: Abdulkhalik Abakarov . UPM

Grupos de investigación, Departamentos, Centros e Institutos de I+D+i relacionados
  • Creador: Grupo de Investigación: LPF-TAGRALIA: Técnicas Avanzadas en Agroalimentación