Memorias de investigación
Ponencias en congresos:
Hyperespectral images for the evaluation of the quality of minimally processed vegetables (spinach)
Año:2011

Áreas de investigación
  • Tecnología de alimentos

Datos
Descripción
The production of minimally processed vegetables and fruits is an emergent sector, however these processes reduce the useful life of the products. Main preservation techniques such cold storage and modified atmosphere are limited. New treatments are being applied (O3, UV?C radiation, biodegradable films?etc.). The sector precise of cheap and fast techniques to evaluate the general quality and the security of the processed products, that constitute a tool of aid to the decision in the implementation of new procedures of packaging and/or treatments. No hay ISBN porque es un poster
Internacional
Si
Nombre congreso
12èmes Rencontres HelioSPIR
Tipo de participación
960
Lugar del congreso
Francia
Revisores
Si
ISBN o ISSN
0000000000
DOI
Fecha inicio congreso
30/09/2011
Fecha fin congreso
30/09/2011
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Título de las actas
12èmes Rencontres HelioSPIR

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Participantes

Grupos de investigación, Departamentos, Centros e Institutos de I+D+i relacionados
  • Creador: Grupo de Investigación: LPF-TAGRALIA: Técnicas Avanzadas en Agroalimentación