Memorias de investigación
Communications at congresses:
Elimination of variability sources in NIR spectra for the determination of fat content in olive fruits
Year:2014

Research Areas
  • Foodstuffs tecnology,
  • Agriculture

Information
Abstract
Eliminación de fuentes de variabilidad en espectros NIR mediante técnicas de preprocesado para la optimización de la determinación de aceite en aceitunas
International
Si
Congress
International Conference of Agricultural Engineering - AgEng 2014 Zurich
960
Place
Zurich, Suiza
Reviewers
Si
ISBN/ISSN
978-0-9930236-0-6
Start Date
06/07/2014
End Date
10/07/2014
From page
1
To page
6
Proceedings International Conference of Agricultural Engineering - AgEng 2014 Zurich
Participants

Research Group, Departaments and Institutes related
  • Creador: Grupo de Investigación: LPF-TAGRALIA: Técnicas Avanzadas en Agroalimentación
  • Centro o Instituto I+D+i: Centro de Estudios e Investigación para la Gestión de Riesgos Agrarios Medioambientales (CEIGRAM). Centro Mixto UPM-AGROMUTUA-ENESA
  • Departamento: Ingeniería Agroforestal
  • Departamento: Producción Agraria