Memorias de investigación
Research Publications in journals:
Dynamic analysis of physiological properties of Torulaspora delbrueckii in wine fermentations and its incidence on wine quality
Year:2014

Research Areas
  • Agriculture

Information
Abstract
Se realiza un estudio del comportamiento de cepas de Torulaspora delbrueckii en fermaentación de mostos y su relación con la calidad del vino obtenido.
International
Si
JCR
Si
Title
Applied Microbiology And Biotechnology
ISBN
0175-7598
Impact factor JCR
3,811
Impact info
Volume
10.1007/s00253-014-6197-2
Journal number
From page
10
To page
21
Month
NOVIEMBRE
Ranking
Participants
  • Autor: Ignacio Belda Aguilar Universidad Complutense de Madrid
  • Autor: Eva Navascues Lopez-Cordon UPM
  • Autor: Domingo Marquina Díaz Universidad Complutense de Madrid
  • Autor: Antonio Santos de la Sen Universidad Complutense de Madrid
  • Autor: Fernando Calderon Fernandez UPM
  • Autor: Santiago Benito Saez UPM

Research Group, Departaments and Institutes related
  • Creador: Departamento: Química y Tecnología de Alimentos