Observatorio de I+D+i UPM

Memorias de investigación
Conferencias:
Tools to characterize fruit structure
Año:2015
Áreas de investigación
  • Tecnología de alimentos
Datos
Descripción
FRUIT STRUCTURES 2015. Closing workshop of the AI FRUIT research program dedicated to the study of complex factors underlying fleshy fruit structure at different scales impacting texture. This key fleshy fruit quality for consumers, food processors and the whole production chain was tackled through different disciplines focusing on apple structure. The objective of this event is to share results with scientists from different domains working on the construction of fleshy fruit structure around three themes
Internacional
Si
ISSN o ISBN
Entidad relacionada
L'INRA. Science and impact
Nacionalidad Entidad
FRANCIA
Lugar del congreso
Agrocampus Ouest, Angers, France
Esta actividad pertenece a memorias de investigación
Participantes
  • Autor: Pilar Barreiro Elorza (UPM)
Grupos de investigación, Departamentos, Centros e Institutos de I+D+i relacionados
  • Creador: Grupo de Investigación: LPF-TAGRALIA: Técnicas Avanzadas en Agroalimentación
  • Departamento: Ingeniería Agroforestal
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