Observatorio de I+D+i UPM

Memorias de investigación
Proyecto de I+D+i:
ISAFRUIT ¿ Increasing fruit consumption through a trans-disciplinary approach delivering high quality produce from environmentally friendly, sustainable production methods.
Año:2007
Áreas de investigación
  • Agricultura
Datos
Descripción
ISAFRUIT is a European Integrated Research Project that focuses on all aspects of fruit from its start as a seed till a consumer bites into a juicy end product. It has been awarded under Thematic Priority 5 - Food Quality and Safety of the 6th Framework Programme of RTD (Contract no. FP6-FOOD 016279-2). Approximately 200 researchers from 60 Research and Development Institutions and SMEs in 16 Countries co-operate in this 13.8 Million ¿ project, which runs from January 2006 until the summer of 2010
Internacional
Si
Tipo de proyecto
Proyectos y convenios en convocatorias públicas competitivas
Entidad financiadora
Comisión Europea VI Programa Marco
Nacionalidad Entidad
Sin nacionalidad
Tamaño de la entidad
Desconocido
Fecha concesión
01/01/2005
Esta actividad pertenece a memorias de investigación
Participantes
  • Director: Margarita Ruiz Altisent (UPM)
  • Participante: Ana Herrero Langreo (UPM)
  • Participante: Constantino Valero Ubierna (UPM)
  • Participante: Lourdes Lleo Garcia (UPM)
  • Participante: Belen Diezma Iglesias (UPM)
  • Participante: Pablo Gutiérrez San José (UPM)
  • Participante: Natalia Hernandez Sanchez (UPM)
Grupos de investigación, Departamentos, Centros e Institutos de I+D+i relacionados
  • Creador: Grupo de Investigación: LPF-TAg: Laboratorio de Propiedades Físicas y Tecnologías Avanzadas en Agroalimentación
  • Departamento: Ingeniería Rural
  • Departamento: Ciencia y Tecnología Aplicadas a la Ingeniería Técnica Agrícola
S2i 2021 Observatorio de investigación @ UPM con la colaboración del Consejo Social UPM
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNCIDE 2011 (OTR-2011-0236)
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNPACTO (IPT-020000-2010-22)