Observatorio de I+D+i UPM

Memorias de investigación
Artículos en revistas:
Influence of a severe reduction of the feeding level during the period immediately prior to free-range fattening on performance and fat quality in Iberian pigs
Año:2008
Áreas de investigación
  • Producción animal
Datos
Descripción
Restricted feeding before fattening is a common procedure in the production of Iberian pigs, but little scientific information about its consequences on productive traits and characteristics of fat is available. This work studied the effect of a severe feeding restriction previous to the free-range fattening on carcass and fat quality traits in Iberian pigs, considering two different feeding levels (high restriction: HR; versus maintenance level: M) before free-range fattening.
Internacional
Si
JCR del ISI
No
Título de la revista
Journal of the Science of Food and Agriculture
ISSN
0022-5142
Factor de impacto JCR
0
Información de impacto
Volumen
88
DOI
Número de revista
0
Desde la página
449
Hasta la página
454
Mes
ENERO
Ranking
Esta actividad pertenece a memorias de investigación
Participantes
  • Autor: David Menoyo Luque (UPM)
Grupos de investigación, Departamentos, Centros e Institutos de I+D+i relacionados
  • Creador: Grupo de Investigación: Producción Animal
  • Departamento: Producción Animal
S2i 2021 Observatorio de investigación @ UPM con la colaboración del Consejo Social UPM
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNCIDE 2011 (OTR-2011-0236)
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNPACTO (IPT-020000-2010-22)