Memorias de investigación
Artículos en revistas:
Influence of a severe reduction of the feeding level during the period immediately prior to free-range fattening on performance and fat quality in Iberian pigs
Año:2008

Áreas de investigación
  • Producción animal

Datos
Descripción
Restricted feeding before fattening is a common procedure in the production of Iberian pigs, but little scientific information about its consequences on productive traits and characteristics of fat is available. This work studied the effect of a severe feeding restriction previous to the free-range fattening on carcass and fat quality traits in Iberian pigs, considering two different feeding levels (high restriction: HR; versus maintenance level: M) before free-range fattening.
Internacional
Si
JCR del ISI
No
Título de la revista
Journal of the Science of Food and Agriculture
ISSN
0022-5142
Factor de impacto JCR
0
Información de impacto
Volumen
88
DOI
Número de revista
0
Desde la página
449
Hasta la página
454
Mes
ENERO
Ranking

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Participantes

Grupos de investigación, Departamentos, Centros e Institutos de I+D+i relacionados
  • Creador: Grupo de Investigación: Producción Animal
  • Departamento: Producción Animal