Observatorio de I+D+i UPM

Memorias de investigación
Informes AAPP:
Increasing fruit consumption through a trans-disciplinary approach delivering high quality produce from environmentally friendly, sustainable production methods - ISAFRUIT
Año:2009
Áreas de investigación
  • Agricultura
Datos
Descripción
The strategic objective of ISAFRUIT is to increase fruit consumption, searching the improvement of health and well-being of Europeans and their environment, by taking a total chain approach, identifying the bottlenecks and addressing them by consumer driven preferences.
Internacional
Si
Entidad Informe
European Commission
Nacionalidad Entidad
Sin nacionalidad
Esta actividad pertenece a memorias de investigación
Participantes
  • Autor: Margarita Ruiz Altisent (UPM)
  • Autor: Lourdes Lleo Garcia (UPM)
  • Autor: Jaime Ortiz-Cañavate Puig-Mauri (UPM)
  • Autor: Pablo Gutiérrez San José (UPM)
Grupos de investigación, Departamentos, Centros e Institutos de I+D+i relacionados
  • Creador: Grupo de Investigación: LPF-TAg: Laboratorio de Propiedades Físicas y Tecnologías Avanzadas en Agroalimentación
  • Departamento: Ciencia y Tecnología Aplicadas a la Ingeniería Técnica Agrícola
  • Departamento: Ingeniería Rural
S2i 2021 Observatorio de investigación @ UPM con la colaboración del Consejo Social UPM
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNCIDE 2011 (OTR-2011-0236)
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNPACTO (IPT-020000-2010-22)