Observatorio de I+D+i UPM

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1 2019 Capítulo de libro Strategies to Improve the Freshness in Wines from Warm Areas Bebida, Bebida alcohólica, Vino
2 2019 Ponencias en congresos Comparative study of the aromatic profile of the red wines obtained by the ageing in oak barrels with similar commercial denominations Tecnología de alimentos, Bebidas y azúcares, Bebida, Bebida alcohólica, Vino
3 2018 Tesis Use of non-Saccharomyces yeasts to enhance the quality of red wines Industria de bebidas, Tecnología alimentaria, Vino
4 2019 Artículos en revistas Modification of the polyphenolic and aromatic fractions of red wines aged on lees assisted with ultrasound Bebida alcohólica, Vino
5 2019 Artículos en revistas Applications of Metschnikowia pulcherrima in Wine Biotechnology Tecnología de alimentos, Bebida, Vino
6 2016 Artículos en revistas The Effects of Pre-Fermentative Addition of Oenological Tannins on Wine Components and Sensorial Qualities of Red Wine Tecnología alimentaria, Bebida, Vino, Biotecnología
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S2i 2021 Observatorio de investigación @ UPM con la colaboración del Consejo Social UPM
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