|
Año |
Tipo |
Actividad |
Area relacionada |
1 |
2014 |
Otras publicaciones |
Ovino y caprino facilitan la convivencia con el Semiárido |
Agua, Alimentación animal, Ovino, Caprino, Sequía
|
2 |
2015 |
Premio |
Premio Extraordinario de Doctorado |
Vino
|
3 |
2019 |
Ponencias en congresos |
Which factors could influence the consumers? response evoked by red wines on milennials? |
Estadística, Tecnología de alimentos, Vino, Consumidor
|
4 |
2011 |
Otras publicaciones |
El furfural como inhibidor metabólico para reducir el grado alcohólico en vinos. |
Vino
|
5 |
2011 |
Artículos en revistas |
Selection of glycolytically inefficient yeasts for reducing the alcohol content of wines from hot regions |
Vino
|
6 |
2013 |
Otras publicaciones |
Aromatización de lías de levadura con maderas para su utilización en vinos tintos |
Vino
|
7 |
2013 |
Otras publicaciones |
Reduction of 4-ethylphenol contents in red wines using HCDC yeasts and cinnamyl esterases |
Vino
|
8 |
2016 |
Ponencias en congresos |
Instrumental, sensory characterization and consumers response of six commercial wines: impact of age on consumers acceptance and emotional response |
Quimiometría, Tecnología de alimentos, Vino, Economía del consumidor
|
9 |
2019 |
Ponencias en congresos |
Estudio de la respuesta emocional como estrategia para identificar las características sensoriales de los vinos preferidos por los jóvenes |
Estadística, Tecnología de alimentos, Vino, Consumidor
|
10 |
2019 |
Ponencias en congresos |
Caracterización sensorial y evaluación de la respuesta hedónica del consumidor español de vino: mapa de preferencias externo |
Estadística, Tecnología de alimentos, Vino, Consumidor
|
11 |
2019 |
Ponencias en congresos |
Big five inventory robustness: a test-retest analysis |
Vino, Emoción, Consumidor
|
12 |
2013 |
Proyecto de I+D+i |
COLABORACIÓN CIENTÍFICA,CARACTERIZACIÓN Y VALORIZACIÓN DE LEVADURAS |
Tecnología de alimentos, Vino
|
13 |
2017 |
Cursos, seminarios y tutoriales |
Curso de Especialización en Tendencias Actuales de la Investigación en Enología |
Estadística, Quimiometría, Tecnología de alimentos, Vino
|
14 |
2019 |
Cursos, seminarios y tutoriales |
Taller de cata emocional en vinos |
Vino, Emoción, Consumidor
|
15 |
2012 |
Otras publicaciones |
Effect of Saccharomyces strains on the quality of red wines aged on lees |
Vino
|
16 |
2011 |
Premio |
II premiio Cristòfor Mestre i Artigas en Viticultura y Enologia |
Tecnología de alimentos, Vino
|
17 |
2011 |
Ayudas y becas de investigación |
Becario PIF-UPM |
Vino
|
18 |
2012 |
Otras publicaciones |
The Routes of Transhumance- DVD CANEPAL project |
Protección de los animales, Protección del paisaje, Educación medioambiental, Ovino
|
19 |
2013 |
Ponencias en congresos |
New Schizosaccharomyces pombe applications in white winemaking |
Tecnología de alimentos, Vino
|
20 |
2018 |
Artículos en revistas |
Emotional response to wine: sensory properties, age and gender as drivers of consumers' preferences |
Estadística, Vino, Consumidor
|
21 |
2018 |
Conferencias |
Time-Intensity profiling of wine models: analysis of variation among products and among panellists |
Estadística, Tecnología de alimentos, Vino
|
22 |
2019 |
Ponencias en congresos |
Desarrollo de un método semántico para generar un léxico emocional de vino |
Estadística, Tecnología de alimentos, Vino, Emoción, Consumidor
|
23 |
2011 |
Otras publicaciones |
Control de grado alcohólico en zonas cálidas mediante el empleo de levaduras seleccionadas con ineficiencia glicolítica y bloqueadores metabólicos. |
Vino
|
24 |
2013 |
Ponencias en congresos |
Industrial scale application of the ageing-on-lees technique to improve the sensory quality of red wine |
Tecnología de alimentos, Vino
|
25 |
2013 |
Otras publicaciones |
Use of Schizosaccharomyces pombe to produce stable pigments during red winemaking |
Vino
|
26 |
2016 |
Artículos en revistas |
The Effects of Pre-Fermentative Addition of Oenological Tannins on Wine Components and Sensorial Qualities of Red Wine |
Tecnología alimentaria, Bebida, Vino, Biotecnología
|
27 |
2018 |
Ponencias en congresos |
Time-Intensity profiling of wine models: analysis of variation among products and among panellists. |
Estadística, Tecnología de alimentos, Vino, Consumidor
|
28 |
2019 |
Capítulo de libro |
Strategies to Improve the Freshness in Wines from Warm Areas |
Bebida, Bebida alcohólica, Vino
|
29 |
2019 |
Ponencias en congresos |
Which factors could influence the consumers? response evoked by red wines on milennials? |
Estadística, Tecnología de alimentos, Vino, Consumidor
|
30 |
2019 |
Ponencias en congresos |
Comparison of two methods to generate a consumer-led emotional lexicon of wine |
Vino, Emoción, Consumidor
|
31 |
2011 |
Otras publicaciones |
Cepas de levadura glicolíticamente ineficientes para reducir el grado alcohólico de los vinos |
Vino
|
32 |
2013 |
Artículos en revistas |
Effect of Saccharomyces strains on the quality of red wines aged on lees |
Vino
|
33 |
2013 |
Otras publicaciones |
Empleo de no-Saccharomyces para incrementar la formación de pigmentos piranoantociánicos durante la fermentación |
Vino
|
34 |
2014 |
Artículos en revistas |
IMPACT OF USING NEW COMMERCIAL GLUTATHIONE ENRICHED INACTIVE DRY YEAST OENOLOGICAL PREPARATIONS ON THE AROMA AND SENSORY PROPERTIES OF WINES |
Tecnología de alimentos, Vinificación, Vino, Agricultura
|
35 |
2017 |
Ponencias en congresos |
Individual differences in saliva composition affect intra-oral reléase of fruity esters during wine intake. |
Estadística, Quimiometría, Fisiología, Tecnología de alimentos, Vino
|
36 |
2017 |
Ponencias en congresos |
EFECTO DEL CONTENIDO DE ETANOL EN LA LIBERACION INTRAORAL INMEDIATA Y PROLONGADA DE ÉSTERES FRUTALES DEL VINO Y EN LA PERSISTENCIA AROMATICA |
Estadística, Fisiología, Tecnología de alimentos, Vino
|
37 |
2017 |
Ponencias en congresos |
Tell me what you drink, and I tell you what you feel: Relationship between wine sensory attributes and emotional response in Spanish consumers |
Estadística, Tecnología de alimentos, Vino, Consumidor
|
38 |
2019 |
Artículos en revistas |
Modification of the polyphenolic and aromatic fractions of red wines aged on lees assisted with ultrasound |
Bebida alcohólica, Vino
|
39 |
2019 |
Ponencias en congresos |
Comparative study of the aromatic profile of the red wines obtained by
the ageing in oak barrels with similar commercial denominations |
Tecnología de alimentos, Bebidas y azúcares, Bebida, Bebida alcohólica, Vino
|
40 |
2019 |
Ponencias en congresos |
Desarrollo de un método semántico para generar un léxico emocional de vino |
Estadística, Tecnología de alimentos, Vino, Emoción, Consumidor
|
41 |
2013 |
Otras publicaciones |
Industrial scale application of the ageing-on-lees technique to improve the sensory quality of red wine |
Vino
|
42 |
2014 |
Otras publicaciones |
Ovino y caprino facilitan la convivencia con el Semiárido |
Agua, Alimentación animal, Ovino, Caprino, Sequía
|
43 |
2018 |
Tesis |
Use of non-Saccharomyces yeasts to enhance the quality of red wines |
Industria de bebidas, Tecnología alimentaria, Vino
|
44 |
2018 |
Otros meritos |
Proyecto "Diferencias interindividuales en la fisiología oral: impacto sobre la liberación del aroma durante el consumo de vino y en la respuesta hedónica y emocional del consumidor" (Acrónimo WINE FISIOAROMA) |
Estadística, Tecnología de alimentos, Vino, Consumidor
|
45 |
2018 |
Ponencias en congresos |
Changes in the in-mouth release of typical wine aroma compounds produced by oenological polyphenolic extracts during wine intake and their relationship with wine aroma perception. |
Estadística, Tecnología de alimentos, Vino, Consumidor
|
46 |
2019 |
Ponencias en congresos |
Comparison of two methods to generate a consumer-led emotional lexicon of wine |
Vino, Emoción, Consumidor
|
47 |
2011 |
Otras publicaciones |
Glycolytically inefficient yeast strains to reduce the alcohol content of wines |
Vino
|
48 |
2011 |
Otras publicaciones |
Furfural as a metabolic inhibitor for reducing the alcohol content of wines. |
Vino
|
49 |
2011 |
Artículos en revistas |
El sector vacuno en Francia. Ejemplos prácticos |
Producción animal, Bovino
|
50 |
2013 |
Ponencias en congresos |
Use of Schizosaccharomyces pombe to produce stable pigments during red winemaking |
Tecnología de alimentos, Vino
|
51 |
2013 |
Ponencias en congresos |
New Schizosaccharomyces applications in red wines alcoholic fermentation |
Tecnología de alimentos, Vino
|
52 |
2013 |
Ponencias en congresos |
Reduction of 4-ethylphenol contents in red wines using HCDC+ yeasts and cinnamyl esterases |
Tecnología de alimentos, Vino
|
53 |
2013 |
Tesis |
UTILIZACIÓN DE BLOQUEADORES METABÓLICOS Y OPTIMIZACIÓN DE LAS CONDICIONES DE APLICACIÓN PARA LA REDUCCIÓN DEL GRADO ALCOHÓLICO EN VINOS ELABORADOS A PARTIR DE UVA PROCEDENTE DE ZONAS CÁLIDAS |
Vino
|
54 |
2019 |
Artículos en revistas |
Applications of Metschnikowia pulcherrima in Wine Biotechnology |
Tecnología de alimentos, Bebida, Vino
|
55 |
2019 |
Ponencias en congresos |
Comparison of two methods to generate a consumer-led emotional lexicon of wine |
Vino, Emoción, Consumidor
|
56 |
2019 |
Ponencias en congresos |
Comparison of two methods to generate a consumer-led emotional lexicon of wine |
Vino, Emoción, Consumidor
|
57 |
2019 |
Artículos en revistas |
Comparison of methods to develop an emotional lexicon of wine: Conventional vs Rapid-method approach. |
Estadística, Vino, Emoción, Consumidor
|
58 |
2013 |
Otras publicaciones |
Peonidin-3-glucoside content and malvidin-3-glucoside content are significantly different in red wines produced using three generations of Saccharomyces cerevisiae strains different for their phenolic adsorption |
Tecnología de alimentos, Vino
|