Observatorio de I+D+i UPM
• ESPAÑOL
• ENGLISH
RESEARCHERS
RDI STRUCTURES
RESEARCH ACTIVITIES
INNOVATION
Investigador
Maria Mora Gijon
Researcher Category
DOCTORANDO
UPM Centre
SIN CENTRO
Department:
ECONOMÍA AGRARIA, ESTADÍSTICA Y GESTIÓN DE EMPRESAS (N)
Knowledge Area
SIN AREA DE CONOCIMIENTO
Research Group:
Sin grupo de investigación
Email
maria.mora.gijon
alumnos.upm.es
Research Reports
Difusión de Resultados de Investigación
1 Artículos en revistas
1: (2018)
Emotional response to wine: sensory properties, age and gender as drivers of consumers' preferences
2 Cursos, seminarios y tutoriales
1: (2017)
Organización 'I International Meeting of European Sensory Science Students'
2: (2018)
Taller AEPAS de diseño y generación de encuestas
8 Ponencia en Congresos
1: (2017)
LA GASTRONOMÍA, EL PLACER Y LA MEMORIA: FACTORES GENERADORES DE PLACER EN EXPERIENCIAS GASTRONÓMICAS EN PERSONAS MAYORES.
2: (2017)
REPERCUSIÓN DE LA APLICACIÓN DE LA GASTRONOMÍA EN LA RESPUESTA DEL CONSUMIDOR EN SITUACIONES DE PÉRDIDA DE PESO.
3: (2017)
Tell me what you drink, and I tell you what you feel: Relationship between wine sensory attributes and emotional response in Spanish consumers
4: (2018)
Comparison of Methods to Measure Oral Tactile Acuity
5: (2018)
Effect of personality in the emotional response evoked by wine products
6: (2018)
Evaluation Of The Use Rate All That Apply (RATA) Questionnaire To Improve Culinary Techniques For Broths Preparation
7: (2018)
Gastronomy as a way to improve perception of losing weight diets: impact of food choice drivers in the study of wellbeing in real context
8: (2018)
Relationship between interindividual differences on saliva composition and temporal perception of aromatic stimuli during wine intake
• TOMA DE DATOS DE MEMORIAS Y CV
• UPM.ES
S2i 2021 Observatorio de investigación @ UPM con la colaboración del Consejo Social UPM
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNPACTO (IPT-020000-2010-22)