Memorias de investigación
Ponencias en congresos:
Effect of increasing levels of lysine in the diet on growth performance and carcass and meat quality of growing-finishing pigs
Año:2011

Áreas de investigación
  • Ganaderia

Datos
Descripción
A trial was conducted to study the effect of level of Lys in the diet on productive performance and carcass and meat quality of pigs from 26 to 124 kg BW. A total of 480 crossbreds pigs (Large White × Landrace females crossed with Duroc male and PIC 410 sires) were used. Half of the animals were gilts and half males castrated at 4 d. The feeding program consisted of 5 periods with 5 dietary Lys levels each.
Internacional
Si
Nombre congreso
ADSA-ASAS2011 Joint Annual Meeting
Tipo de participación
960
Lugar del congreso
Nueva Orleans
Revisores
Si
ISBN o ISSN
00218812
DOI
Fecha inicio congreso
10/07/2011
Fecha fin congreso
14/07/2011
Desde la página
440
Hasta la página
440
Título de las actas
Journal of Animal Science, 89

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Participantes

Grupos de investigación, Departamentos, Centros e Institutos de I+D+i relacionados
  • Creador: Grupo de Investigación: Producción Animal