Observatorio de I+D+i UPM

Memorias de investigación
Research Publications in journals:
The use of Schizosaccharomyces yeasts in order to reduce the content of biogenic amines and ethylcarbamate in wines.
Year:2015
Research Areas
  • Foodstuffs tecnology
Information
Abstract
The use of Schizosaccharomyces yeasts in order to reduce the content of biogenic amines and ethylcarbamate in wines.
International
Si
JCR
Si
Title
Journal of Food Processing & Technology
ISBN
2157-7110
Impact factor JCR
2,53
Impact info
2.53
Volume
Journal number
6
From page
9
To page
10
Month
AGOSTO
Ranking
Participants
  • Autor: Santiago Benito Saez (UPM)
Research Group, Departaments and Institutes related
  • Creador: Grupo de Investigación: Enología, Enotecnia y Biotecnología Enológica
  • Departamento: Química y Tecnología de Alimentos
S2i 2019 Observatorio de investigación @ UPM con la colaboración del Consejo Social UPM
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