Observatorio de I+D+i UPM

Memorias de investigación
Artículos en revistas:
Feed form and energy concentration of the diet affect growth performance and digestive tract traits of brown-egg laying pullets from hatching to 17 weeks of age
Año:2015
Áreas de investigación
  • Ganaderia,
  • Agricultura
Datos
Descripción
We hypothesized that pullets fed crumbles and highenergy diets could show improved BW and feed efficiency but also poorer development of the GIT than pullets fed mash and low-energy diets. The objective of the study was to compare the effects of feed form and energy concentration of the diet and their potential interactions on growth performance and GIT development of brown-egg laying pullets from hatching to 17 wk of age.
Internacional
No
JCR del ISI
No
Título de la revista
Poultry Science
ISSN
0032-5791
Factor de impacto JCR
Información de impacto
Volumen
94
DOI
Número de revista
Desde la página
1879
Hasta la página
1893
Mes
SIN MES
Ranking
Esta actividad pertenece a memorias de investigación
Participantes
  • Autor: Beatriz Saldaña Mancebo (UPM)
  • Autor: Maria del Pilar Guzman Medina (UPM)
  • Autor: Lourdes Camara Garcia (UPM)
  • Autor: Julio García (Camar Agroalimentaria S.L.)
  • Autor: Gonzalo Gonzalez Mateos (UPM)
Grupos de investigación, Departamentos, Centros e Institutos de I+D+i relacionados
  • Creador: Grupo de Investigación: Producción Animal
  • Departamento: Producción Agraria
S2i 2022 Observatorio de investigación @ UPM con la colaboración del Consejo Social UPM
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNCIDE 2011 (OTR-2011-0236)
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNPACTO (IPT-020000-2010-22)