Observatorio de I+D+i UPM

Memorias de investigación
Research Publications in journals:
Use of Schizosaccharomyces pombe and Torulaspora delbrueckii strains in mixed and sequential fermentations to improve red wine sensory quality
Year:2015
Research Areas
Information
Abstract
0
International
Si
JCR
Si
Title
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL
ISBN
0963-9969
Impact factor JCR
3,05
Impact info
Volume
76
10.1016/j.foodres.2015.06.030
Journal number
From page
325
To page
333
Month
Ranking
0
Participants
  • Autor: iris loira (UPM)
  • Autor: antonio morata (UPM)
  • Autor: maria jesus callejo (UPM)
  • Autor: piergiorgio comuzzo
  • Autor: carmen gonzalez (UPM)
  • Autor: fernando calderon (UPM)
  • Autor: jose antonio suarez-lepe (UPM)
Research Group, Departaments and Institutes related
  • Grupo de Investigación: Enología, Enotecnia y Biotecnología Enológica
  • Departamento: Química y Tecnología de Alimentos
S2i 2020 Observatorio de investigación @ UPM con la colaboración del Consejo Social UPM
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNCIDE 2011 (OTR-2011-0236)
Cofinanciación del MINECO en el marco del Programa INNPACTO (IPT-020000-2010-22)